Concurs FOTO: A înflorit Clujul

de | | 4 Minute

Concurs FOTO: A înflorit Clujul

E nebunie de culori și parfum pe străzile orașului, iar din rândul celor mai încântătoare apariții în această perioadă, îți propunem să iei în obiectiv florile, spațiile verzi, copacii înfloriți, dar și alte detalii urbane care înfloresc și înfrumusețează orașul. Dacă te bucură și pe tine acest dezmăț primăvăratic, ajută-ne să descoperim Clujul înflorit! Trimite-ne fotografiile tale și poți câștiga un super premiu!

Care este regulamentul concursului?

 • Trimite maxim 5 fotografii care se încadrează temei primăvăratice a concursului – „A înflorit Clujul” la adresa de e-mail [email protected] până la data de 20 mai 2018 (inclusiv), cu subiectul: „Concurs FOTO: A înflorit Clujul – Nume și Prenume”.
 • Obligatoriu: menționează în e-mail datele tale de contact (nume, prenume, adresă de e-mail și telefon);
 • Fotografiile trebuie să fie realizate în mod obligatoriu în primăvara 2018, în lunile aprilie – mai, în Cluj-Napoca.
 • Pseudonim: Fotografiile pot fi publicate și cu pseudonim, te rugăm să specifici dacă este cazul.
 • Logo & portofoliu personal: pentru a-ți promova activitatea, ne poți lăsa și pagina ta de Facebook/ Instagram / website / portofoliul personal. Fotografiile participanților pot include logo personal, cu mențiunea ca acesta să nu afecteze estetic fotografiile (preferabil, de evitat poziționarea centrală a logo-ului).
 • Titlu și descriere: Dacă fotografiile trimise îți inspiră un titlu / un text scurt potrivit pentru a fi publicat alături de acestea, te rugăm să ni le specifici (opțional).
 • Publicare: Fotografiile acceptate pentru concurs vor fi publicate în termen de 24 de ore de la primire pe pagina de Facebook Cluj.com Ghid Local, în albumul: „A înflorit Clujul (concurs foto)”; Fotografiile primite în perioada weekend-ului sau în zile nelucrătoare, vor fi publicate în decursul primei zile lucrătoare. Ne rezervăm dreptul de a selecta fotografiile.
 • Câștigătorul va fi anunțat în data de 23 mai 2018.

Care sunt premiile? 

 • Premiu de participare: Fiecare participant ale cărui fotografii au fost acceptate și înscrise în concurs va primi câte două Top City Card-uri. Este vorba de un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii beneficiază de reduceri la peste 400 de parteneri din toată țara (Cluj, Oradea, Sibiu, Brașov, Timișoara, Deva, etc.). Detalii despre Top City Card, găsești aici: topcitycard.ro
 • Marele premiu: câștigătorul concursului primește 2 x Top City Card, precum și un CITY BREAK în ORADEA, unul dintre cele mai frumoase orașe din țara noastră, aflat într-un proces de dezvoltare demn de toată admirația. Premiul include:
  – cazare asigurată pentru 2 persoane / 1 noapte la Hotel Elite.
  – două mese de prânz pentru cele două zile asigurate de We-Shop;
  – un voucher cu două brunch-uri asigurat de cafeneaua Ristretto. Un brunch include: cafea + croissant + fresh.
  – beneficiile Top City Card la partenerii din Oradea » vezi aici lista partenerilor: http://bit.ly/citycardOradea
  – intrări cu preț redus la obiectivele turistice cu Top City Card ( 3 lei / persoană): Turnul Primăriei și Sinagoga Neologă Sion.

concurs a inflorit clujul concurs a inflorit clujul

Jurizarea

Toți participanții ale căror fotografii au fost acceptate și înscrise în concurs vor fi premiați ( 2 x Top City Card). Jurizarea vizează, astfel, stabilirea câștigătorului marelui premiu. Juriul este format din reprezentanții și membrii Cluj.com Ghid Local & Ghid Local Oradea (10 persoane), iar procedura este următoarea:

 • Fiecare membru al juriului selectează câte 3 fotografii cărora le va acorda, în ordinea preferințelor, câte 3 puncte, 2 puncte și 1 punct. Punctajul maxim (3 puncte) se va oferi fotografiei pe care juratul o apreciază ca fiind cea mai potrivită pentru a câștiga concursului, fiind urmată de fotografia cu 2 puncte, respectiv cea cu 1 punct.
 • Aprecierile primite pe Facebook, în albumul „A înflorit Clujul (concurs foto)” vor aduce și ele puncte speciale pentru primele cele mai apreciate 3 fotografii, similar sistemului de mai sus (3 puncte pentru fotografia cu cele mai multe Like-uri adunate, 2 puncte pentru următoarea, 1 punct pentru următoarea fotografie).
 • Câștigătorul premiului cel mare va fi autorul fotografiei care a reușit să adune cel mai mare punctaj.

Fotografiile trimise mai târziu de data menționată în regulament (20 mai 2018) nu se vor lua în considerare. Aprecierile primite pe Facebook se vor lua în considerare până la data de 22 mai 2018.

IMPORTANT:  

 • Premiile se ridică de la sediul redacției Cluj.com (str. Mihai Eminescu, nr. 7, Cluj-Napoca, Luni-Vineri: 10:00 – 17:00), începând din 28 mai 2018. În cazul în care câștigătorii vor dori livrarea premiilor prin alte căi (poștă, curier), își vor asuma costurile aferente. Se acordă câte 2 x Top City Card premii de participare, în limita a 500 de participanți (1000 de carduri).
 • Echipa Cluj.com Ghid Local se face responsabilă de a publica toate fotografiile care se încadrează în regulamentul scris anterior în albumul foto: „A înflorit Clujul (concurs foto)” pe pagina de Facebook Cluj.com Ghid Local sau de a oferi un răspuns în ceea ce privește fotografiile care nu sunt acceptate.
 • Participanții ale căror fotografii sunt înscrise în concurs oferă în mod automat, prin trimiterea acestora înspre Cluj.com Ghid Local, dreptul de utilizare în scopul apariției acestor fotografii în articole / proiecte Ghid Local, fiind menționat de fiecare dată numele fotografului și, dacă se dorește, pagina personală de Facebook, Instagram etc. Dreptul de autor rămâne în continuare al celui care a realizat fotografiile.
 • Toate materialele înscrise în concurs trebuie să fie realizate de cel care le trimite, acesta deținând drepturi de autor asupra lor. Fiecare material trimis va fi verificat minuțios, iar nerespectarea acestei reguli duce la respingerea participării în concurs.
 • NU vor fi acceptate imagini ce conțin indirect insulte sau prezentări peiorative ale unei persoane, categorii de persoane sau diverse companii. NU vor fi acceptate nici materiale tip advertorial / reclamă pentru anumite servicii / produse / branduri. Pentru acestea din urmă, ne puteți contacta separat de concurs – vezi rubrica Promovare Cluj.com.

Spor la fotografiat Clujul înflorit!

Așteptăm cu drag înscrierile voastre!

Dacă aveți nevoie de mai multe detalii, scrieți-ne un e-mail: [email protected]

foto sus: Iulius Parc & colorblissu