Concertul Holograf / Edda Művek la Sala Polivalentă: Reguli de acces

de | | 2 Minute

Concertul Holograf / Edda Művek la Sala Polivalentă: Reguli de acces

Weekendul acesta, Clujul găzduiește un concert special marcat de motto-ul ”Rock fără frontiere”, concertul Holograf / Edda Művek. Bine-cunoscuta trupă românească Holograf va urca pe scena Sălii Polivalente alături de legendara formație rock din Ungaria, EDDA, într-un eveniment live care celebrează împlinirea a 10 ani de existență a magazinului DIEGO Cluj.

Concertul va începe la ora 19:00, iar reprezentația trupei Holograf va fi urmată de concertul Edda Művek. Între cele două momente muzicale va avea loc o pauză de aproximativ 20 de minute.

Informații importante

Pentru buna-desfășurare a evenimentului, organizatorii Backstage Production pun la dispoziția participanților regulile de acces în locație:

  • Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.
  • La casieria Sălii Polivalente vor mai fi disponibile bilete, însă, pentru evitarea formării de cozi, organizatorii vă recomandă să achiziționați biletele înainte de a veni la concert.
  • Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).
  • Participanții sunt rugați să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziție chibrituri la locul special amenajat pentru fumat și marcat corespunzător.

Textul complet al regulamentului, precum și orice alte detalii legate de eveniment și bilete, pot fi consultate pe site-ul organizatorilor.

Nu uitați că, până în 20 decembrie 2017, dacă păstrați biletul cumpărat pentru concert, la achiziționarea de produse din magazinul Diego Cluj-Napoca beneficiați de o reducere egală cu prețul biletului.