Concerte Cluj 2019 – ce nume mari vor cânta la noi?

de | | 4 Minute

Concerte la Cluj în 2019 așteptate de ani întregi!

În anul 2018, Clujul a fost un oraș activ din punct de vedere al concertelor, fiind cântat și încântat de artiști de renume de peste mări și țări. Anul 2019 plusează și el cu o serie concerte ale unor artiști de renume internațional și pe care mii de oameni îi așteaptă cu sufletul la gură. Iată care sunt cele mai importante nume care vor veni la noi și vor susține concerte la Cluj în 2019!

Alessandro Safina – 14 februarie

Alessandro Safina Concerte la Cluj în 2019

Foto: Alessandro Safina

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți tenori italieni, Alessandro Safina vine, pe 14 februarie 2019, la Cluj Napoca, într-un concert de excepție la Sala Polivalentă. Artisul este cunoscut, printre altele, pentru melodia ”Luna”, care a făcut parte din coloana sonoră a telenovelei ”Luna”, o telenovelă foarte îndrăgită și iubită de români, dar și prin interpretarea diferitelor arii de operă în stilul său unic, care le dă un ton aparte și pătrund în inimile noastre instant. Alessandro Safina va veni la Cluj acompaniat de o suită de muzicieni profesioniști, care vă garantează un spectacol nemaipomenit, de care vă veți aminti cu drag. Plus că data de 14 februarie a concertului îl fac locul perfect pentru o seară romantică alături de persoana iubită.

Bilete concert Alessandro Safina –> AICI


Andre Rieu – 4, 5, 6, 7 aprilie

Foto: Andre Rieu

Probabil cel mai așteptat concert al anului de clujeni și nu numai, ”Regele Valsului” vine la Cluj Napoca în aprilie 2019! Andre Rieu este deja arhicunoscut în toată lumea, cu peste 40 de milioane de albume vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină. Împreună cu orchestra sa de 60 de muzicieni ”Johann Strauss”, Andre Rieu este gata să vă ofere un spectacol fascinant în nu doar unul, ci în patru concerte la Cluj în 2019! Veți avea ocazia să ascultați valsuri, muzică de film, operă, musical-uri, toate ce se adună și se împletesc într-o poveste frumoasă purtată pe acorduri de vioară, cum numai Andre Rieu știe să spună.

Bilete concert Andre Rieu –> AICI

 

Lenny Kravitz – 6 mai

Foto: rollingstone.com

Cântărețul american, cunoscut pentru hituri precum ”American Woman”, ”I belong to you” și ”Fly Away” va susține, pe 6 mai, un concert la Sala Polivalentă din Cluj Napoca ce este așteptat de fani din toată țara. Lenny Kravitz se remarcă prin piesele sale, care pot fi foarte energice și pline de viață, dar și line și melancolice. Acest concert promite să fie un spectacol inedit, precum și să aducă la un loc persoane de toate vârstele iubitoare al muzicii rock. Așadar, lăsați-vă grijile și rutina la o parte și veniți să vă distrați alături de Lenny Kravitz și muzica lui excelentă.

Bilete concert Lenny Kravitz –> AICI

Tom Jones – 26 iunie

Foto: Tom Jones

Cu o carieră de peste cinci decenii, Tom Jones este un renume la nivel internațional. Acesta va susține un concert extraordinar pe 26 iunie la Sala Polivalentă, unde fanii săi vor avea ocazia să îi audă vocea de catifea live. Cu peste 40 de albume înregistrate, numeroase premii și distincții la nivel mondial (cea mai importantă fiind chiar gradul de cavaler, oferit de regina Elisabeta a II-a) și stiluri muzicale ce variază de la pop la country, Tom Jones vă va oferi un concert pe care nu trebuie să îl ratați!

Bilete concert Tom Jones –> AICI

 

Florence + The Machine – 19 iulie

Florence and the Machine concerte la Cluj în 2019

Foto: NME.com

Ca în fiecare an, vara lui 2019 la Cluj va fi….electrică! Electric Castle festival a ajuns la cea de-a șaptea ediție, iar în line-up îi avem, în premieră în România, pe Florence + The Machine. Formația care abordează stilul muzical indie va susține pentru prima oară un concert la noi în țară, în cadrul unuia dintre cele mai apreciate și cunoscute festivaluri din toată țara. Formația a fost nominalizată pentru șase premii Grammy și a lansat 4 albume de studio în cei 10 ani de existență. Așadar, vara aceasta veți avea ocazia de a asculta îndrăgita formație britanică live, pe scena principală de la Electric Castle. Pentru a fi la curent cu toate noutățile despre festival, urmăriți rubrica noastră Electric Castle Festival.

Sarah Brightman – 22 octombrie

Sarah Brightman Concerte la CLuj în 2019

Foto: sarahbrightman.com

Chiar dacă mai avem mult până la toamnă, avem încă de pe acum un motiv să o așteptăm cu nerăbdare. Soprana Sarah Brigtman va susține, pe 22 octombrie, un concert la Sala Polivalentă. Acest concert face parte din turneul internațional ”HYMN Sarah Brightman în concert”. Soprana se remarcă printr-o tonalitate unică a vocii, care făcut-o să fie una dintre cele mai apreciate soliste a lumii și o adevărată doamnă a muzicii clasice. Iar noi vom avea bucuria de a o auzi live, pe 22 octombrie la Cluj!

Be there or be square!