Clujul are propriul City Card Tourist!

de | | < 1 Minute

Clujul are propriul City Card Tourist!

Începând de azi, 16 iulie 2015, Clujul are propriul City Card Tourist – primul card din România adresat turiștilor care, pe lângă discount-uri la numeroși parteneri din oraș, intrări gratuite la toate muzeele din Cluj sau reduceri la excursii, le oferă turiștilor și 3 zile de transport public gratuit! 

Unicitatea cardului constă și în faptul că, în comparație cu alte tipuri de carduri turistice, acesta nu este valabil doar câteva zile, ci rămâne valabil și după cele 3 zile de gratuitate a transportului, până la finalul anului 2015! Astfel, ne dorim să încurajăm turiștii să revină în Cluj, să le oferim un motiv în plus de a vizita din nou Orașul Comoară și de a-i descoperi cele mai deosebite obiective turistice.

După dezvoltarea cu succes a cardului City Card Clasic și lansarea recentă la Cluj a BCR City Cardconsiderăm că este important să existe un astfel de card al orașului Cluj-Napoca adresat turiștilor, care să vină în întâmpinarea celor care ajung pentru prima dată în ,,inima Transilvaniei”.

În prezent, numărul partenerilor City Card Tourist este de peste 100, aflându-se în continuă creștere. Puteți consulta lista de oferte – aici.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta: [email protected], 0725 977 380
Cardul poate fi achiziționat de la Cafe Info Point Cluj.com, din incinta Hotel Agape (str. Iuliu Maniu 6, colț cu str. Bolyai Janos, L-V: 9:00 – 17:00), la prețul de 60 lei/an!

city card tourist cluj napoca 2015