S-a lansat la Cluj BCR City Card!

de | | 2 Minute

S-a lansat la Cluj primul BCR City Card!

Vineri, 3 iulie 2015, a avut loc un eveniment important pentru noi, dar și pentru oraș: în urma colaborării cu Banca Comercială Română (BCR) și Mastercard, s-a lansat la Cluj primul card bancar contactless, dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 – 30 de ani, care include și beneficii de tip city card!

BCR City Card este un card de debit cu funcție contactless care are multiple beneficii: cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking, cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – vezi aici lista de oferte). Cardul se emite gratuit, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate.

Lansarea acestui card la Cluj, după cum a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR, nu este deloc întâmplătoare.

,,Pentru că BCR este Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului este normal să oferim tinerilor din Cluj posibilitatea de a fi primii beneficiari din țară a acestui card. Ulterior, vom ajunge cu BCR City Card în fiecare oraș universitar din țară, însă, pe termen scurt, vom distribui acest card în unitățile BCR aflate în centrele universitare importante pentru a promova astfel orașul Cluj în rândul tuturor studenților din România”

Este o modalitate eficientă de a promova orașul Cluj-Napoca la nivel național, în rândul tinerilor și de a-i determina pe deținătorii de BCR City Card să (re)descopere Clujul și toate acele locuri deosebite care îl reprezintă – de la obiective turistice, la localuri sau proiecte interesante.

Partenerii BCR City Card sunt, mai mult decât o listă de comercianți care oferă niște reduceri, sunt niște recomandări, o provocare adresată tinerilor de a descoperi ce au de oferit fiecare dintre aceștia: de la servicii de calitate, originalitate și idei inedite, până la aspecte ce țin de interacțiuni plăcute, într-o atmosferă prietenoasă. În număr de aprox. 80, acum la lansare, numărul partenerilor BCR City Card este în continuă creștere, un obiectiv al proiectului constând și în asigurarea unei diversități cât mai mari în rândul domeniilor de activitate. Ne dorim ca fiecare deținător de BCR City Card să regăsească pe lista aceasta de oferte ceva ce îl interesează și se potrivește sferei lui de interese.

Colaborarea cu BCR reprezintă un pas important pentru noi deoarece ne permite să trecem la următorul nivel: promovarea la nivel național a tuturor acestor locuri deosebite din Cluj, multe dintre ele dragi nouă, ocazia de a le arăta și recomanda tinerilor din alte orașe ce pot descoperi în Orașul Comoară al Transilvaniei!

Totodată, vom continua dezvoltarea proiectului City Card și prin intermediul a alte două tipuri de carduri (nebancare) – cel clasic, adresat tuturor clujenilor, indiferent de vârsta acestora, și City Card Tourist – un card adresat turiștilor, care pe lângă ofertele comercianților va include și intrări gratuite la toate muzeele din Cluj, precum și 3 zile de transport gratuit CTP. Acesta din urmă va fi lansat cât de curând! Vă ținem la curent.

Cu stimă,
Echipa Cluj.com