Clujenii au inventat o aplicație pentru plimbări care îți pun inteligența la lucru!

de | | 2 Minute

Clujenii au inventat o aplicație pentru plimbări care îți pun inteligența la lucru!

Enigmatiq.ro a lansat cea mai nouă provocare: o aplicație ce transformă o simplă plimbare într-o aventură urbană!

Un grup de 5 prieteni din Cluj aduce în atenția publicului un concept mai puțin dezvoltat și asumat în România, un joc de tip City Challenge care se desfășoară pe scena unuia dintre cele mai animate orașe ale momentului – Cluj-Napoca. Quest-urile Enigmatiq invită, astfel, clujenii și turiștii aflați în acest frumos oraș cu titlu de Capitală Europeană a Tineretului, să privească altfel orașul, să cunoască și să descopere mistere și legende sau chiar să intre în pielea unor personaje, totul într-un mod provocator și distractiv.

Ce este un Quest Enigmatiq?

– o serie de întrebări, indicii, mesaje codificate și puzzle-uri pe care participanții trebuie să le înțeleagă și să le rezolve într-o anumită ordine, fiind cronometrați și clasificați în funcție de timpii obținuți.
– se pot crea echipe, poți fi invitat să participi într-o echipă sau dacă tu ai creat echipa, poți invita prietenii să ți se alăture.
– accesul la quest-uri se face prin intermediul unei aplicații web, optimizată pentru dispozitivele mobile, care nu trebuie instalată ci doar accesată pe site-ul enigmatiq.ro, unde trebuie să îți creezi un cont de utilizator.

Pe parcursul unui quest, care necesită un timp de rezolvare de aproximativ o oră, participanților le vor fi puse la încercare o serie de abilități: memoria, simțul observației, gândirea logică și inteligența.

clujenii au inventat o aplicatie, descopera clujul, quest

Pe lângă toate acestea, utilizatorii pot accesa, în măsura în care sunt interesați, informații interesante despre fiecare locație care face parte dintr-un quest. Din dorința de a schimba perspectiva utilizatorilor asupra orașului și a atrage atenția asupra faptului că a locui într-un oraș nu înseamnă a-l și cunoaște cu adevărat, s-a concretizat această modalitate inedită de a-ți petrece timpul liber împreună cu prietenii.

Atenție! Quest-urile Enigmatiq pot produce dependență!

Odată ce rezolvi un quest Enigmatiq te vei întreba mereu, oare ce îți rezervă urmatorul?!

Crezi că te descurci? Te provocăm să îți testezi abilitățile!