După Cluj, revista bilingvă gratuită City Guide s-a lansat și în Oradea!

de | | 3 Minute

După Cluj, revista bilingvă gratuită City Guide s-a lansat și în Oradea!

Începând din lunile august-septembrie, Oradea a devenit al doilea oraș din țară, după Cluj, care le oferă localnicilor și turiștilor, în mod gratuit, revista City Guide. Un eficient ghid turistic al orașului, revista este tipărită în peste 5000 de exemplare și este distribuită către cei interesați, în mod gratuit, la partenerii de referință (hoteluri, restaurante, cafenele, centrele info), alături de o hartă a orașului și numeroase informații utile, de interes pentru cei care se află în vizită sau pentru cei care vor să descopere noi locuri deosebite.

City Guide s-a lansat și în Oradea

În Cluj-Napoca, revista a ajuns la ediția nr. 19, cu o apariție din două în două luni, prima ediție fiind publicată în iulie 2013. Revista City Guide Cluj-Napoca face parte din proiectul Cluj.com, alături de alte concepte precum Top City Card sau proiectul de explorare și promovare a satelor clujene – „Clujul Văzut Altfel”. După mai bine de 3 ani de activitate, Cluj.com se extinde la nivel național, în sistem de franciză, devenind Ghid Local.

Oradea este primul oraș care preia modelul Clujului și începe să dezvolte un concept unitar și eficient de promovare a orașului, dar și a împrejurimilor acestuia, a locurilor deosebite și a oamenilor care îi fac cinste. În Cluj, există deja o comunitate foarte bine închegată de oameni care își iubesc orașul și îl știu aprecia – doi piloni de bază ai unei dezvoltări urbane pozitive. Căci doar când îți chiar pasă de ceva, vei și contribui cu lucruri pozitive, nu-i așa?

Astfel, în speranța ca împreună, noi (Cluj.com – Ghid Local) și voi, oamenii care ne urmăresc activitatea și sunt interesați de soarta orașelor în care ne ducem traiul, să putem contribui la dezvoltarea potențialului turistic și la încurajarea acelor proiecte și idei frumoase care se „coc” la nivel urban, vă invităm să răsfoiți prima ediție City Guide Oradea.

Într-o variantă electronică, deocamdată: www.goo.gl/ws5QV1. Asta până când pașii vă vor purta înspre Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe din România!

Cluj.com se extinde la nivel național! Oradea Cluj

Conform modelului din Cluj-Napoca, vom dezvolta în Oradea:

un site complex și cât mai complet, un portal al orașului și al județului, cu informații utile localnicilor și turiștilor deopotrivă: evenimente, obiective turistice, cazare, de făcut, de văzut, mâncare, shopping, servicii diverse etc. Îl puteți deja accesa aici: www.GhidLocal.com/Oradea
revista bilingvă City Guide (tipărită, oferită în mod gratuit turiștilor și localnicilor). Varianta online: aici;
proiectul Top City Card – dezvoltarea unei rețele de parteneri care să ofere diverse beneficii (discount-uri, gratuități) deținătorilor de carduri
explorarea județului Bihor și promovarea celor mai atractive și inedite locuri aflate la doi pași de Oradea.
dezvoltarea unei comunități, similar celei din Cluj, cu oameni care își apreciază orașul și județul și sunt interesați în mod activ de dezvoltarea acestora. Puteți urmări deja pagina de Facebook Ghid Local Oradea: facebook.com/GhidLocalOradea/

În curând, vom ajunge și în alte orașe! Dacă vrei să te alături francizei GhidLocal.com și consideri că poți realiza în orașul tău ceea ce am început să dezvoltăm în Cluj și Oradea, poți să ne contactezi pentru a discuta mai multe detalii: [email protected], +40 264 546 789.