Cluj.com se extinde la nivel național! Prima oprire: Oradea

de | | 3 Minute

Cluj.com se extinde la nivel național! Prima oprire: Oradea

Ne e drag Clujul și-l promovăm cum știm noi mai bine: pe site, pe Facebook, în revista bilingvă City Guide, cu ajutorul cardului Top City Card (dezvoltat și el la nivel național) sau prin intermediul proiectului Clujul Văzut Altfel, explorând satele clujene alături de oameni minunați!

Iar din iunie 2016, Cluj.com devine parte a unui proiect mult mai amplu: GhidLocal.com. Ne extindem, așadar, în sistem de franciză, la nivel național! Prima oprire este județul Bihor, iar primul oraș în care ne vom dezvolta și pe care vom încerca să îl descoperim și să îl vedem altfel este Oradea.

Ne „rebrand-uim” și suntem încântați că putem contribui cu adevărat la promovarea potențialului turistic și cultural al minunatelor locuri în care ne aflăm. În curând, site-ul Cluj.com își va adapta, așadar, și el design-ul și aspectul vizual.
De altfel, va exista un singur site pentru toate orașele incluse în franciză, tocmai pentru a încuraja promovarea nu doar în interiorul unui oraș, cât și între orașe. Astfel, printr-un singur click veți putea afla despre Oradea și, în curând, despre alte orașe din România informații asemănătoare celor aflate la ora actuală pe cluj.com!

În ultimii ani, am încercat să contribuim cât mai mult la dezvoltarea acestui potențial turistic. Astfel, am promovat un Cluj văzut altfel, convinși fiind că atât orașul, cât și întreg județul, ascund comori nebănuite care doar așteaptă să fie (re)descoperite de minți curioase și ochi deschiși.

În demersurile noastre am descoperit însă, de nenumărate ori, atât de multe locuri și oameni valoroși aflați… la doi pași de Cluj. Nu în județul Cluj, dar pe-aproape. Ne-am spus atunci că dezvoltarea potențialului turistic se face nu doar atrăgând oameni înspre tine, ci și determinând comunitatea în care te afli să exploreze, să caute, să descopere frumusețile acestei țări.

Extinderea la nivel național a proiectelor inițiate și dezvoltate aici la Cluj de către Cluj.com este un prilej minunat de a crea un sistem unitar, coerent, de promovare atât a minunatelor orașe din România, cât și a împrejurimilor lor.

Iar cei care ne-au urmărit activitatea în ultimii 3 ani și au fost alături de noi în toate aceste demersuri știu cât de mult potențial există, cât de multe idei frumoase, oameni valoroși și locuri speciale, prea puțin puse în valoare, prea puțin promovate.

Vom dezvolta în Oradea ceea ce am inițiat și dezvoltat în Cluj:

un site complex și cât mai complet, un portal al orașului și al județului, cu informații utile localnicilor și turiștilor deopotrivă: evenimente, obiective turistice, cazare, de făcut, de văzut, mâncare, shopping, servicii diverse etc.
revista bilingvă City Guide (tipărită, oferită în mod gratuit turiștilor și localnicilor)
proiectul Top City Card – dezvoltarea unei rețele de parteneri care să ofere diverse beneficii (discount-uri, gratuități) deținătorilor de carduri
explorarea județului Bihor și promovarea celor mai atractive și inedite locuri aflate la doi pași de Oradea.
dezvoltarea unei comunități, similar celei din Cluj, cu oameni care își apreciază orașul și județul și sunt interesați în mod activ de dezvoltarea acestora.

Suntem nespus de încântați și sperăm ca existența voastră, a comunității care apreciază și îndrăgește Clujul, să fie un imbold pentru dezvoltarea unei comunități similare și în Oradea.
Am crezut mereu că doar iubind locurile în care trăim, devenim cu adevărat motivați în a avea grijă de ele și a contribui activ la dezvoltarea lor viitoare.

Vă invităm așadar să ne urmăriți în continuare și să porniți alături de noi într-o frumoasă călătorie. Pentru început, vom fi în Cluj și în Oradea. Suntem nerăbdători să descoperim comorile Bihorului, iar el, Bihorul, să descopere frumusețile Clujului!

În curând, vom ajunge și în alte orașe! Dacă vrei să te alături francizei GhidLocal.com și consideri că poți realiza în orașul tău ceea ce am început să dezvoltăm în Cluj și Oradea, poți să ne contactezi pentru a discuta mai multe detalii: [email protected], +40 264 546 789.

Cu drag,
Echipa Cluj.com – viitoare echipă GhidLocal.com