Cluj.com promoveaza orasul la nivel international!

de | | < 1 Minute

cluj

Cluj.com a pornit de la ideea si dorinta de a schimba modul in care Clujul este privit. Considerat mult prea des a fi doar un oras de tranzit, noi credem insa ca atat timp cat Clujul a fost promovat asa cum merita, el a fost un oras turistic in adevaratul sens al cuvantului.

Noi credem si stim faptul ca orasul Cluj-Napoca poate deveni din nou un oras vizitat de si mai multi turisti din alte tari – fapt care ne-ar ajuta foarte mult atat pe plan financiar, cat si pe plan cultural si social.
Nu cu mult timp in urma, Clujul a fost desemnat ca fiind cel mai primitor oras din Europa. Asadar, in incercarea de a promova orasul si pe plan extern, va anuntam ca azi, 6 noiembrie 2013, Cluj.com a incheiat un parteneriat important cu Wizz Air. Acesta va presupune ca cei aproximativ 3 milioane de pasageri care calatoresc cu Wizz Air pe parcursul a doua luni vor primi informatii utile si interesante despre orasul nostru, precum si recomandari turistice care vor aduce din nou Clujul pe harta internationala a turismului.

Incepand cu luna decembrie, daca veti calatori cu Wizzair, veti gasi aceste informatii in revista Wizz Air pe care compania v-o pune la dispozitie gratuit.