Cluj Bus, aplicația clujeană pentru transportul public, a lansat a doua versiune!

de | | 2 Minute

Clujul se poate mândri de ceva timp cu una dintre cele mai complexe aplicații mobile care facilitează deplasarea cu mijloacele de transport în comun în Cluj! În spiritul sărbătorilor, echipa care a creat aplicația, ne surprinde plăcut cu lansarea celei de-a doua versiuni Cluj Bus.

Cluj Bus este o aplicație interactivă, compatibilă cu iOS 6.0 (minim), disponibilă în 4 limbi și oferind încă de la lansare numeroase facilități: de la harta offline interactivă (cu vedere de ansamblu și cartiere incluse), la busolă integrată, succesiunea stațiilor de pe o linie și anunțarea acestora pe măsură ce te deplasezi, orarul liniilor de autobuz, indicarea stațiilor care au casă de bilete, până la rute și stații din jurul străzii dorite de tine.

Noua versiune vine cu o serie de îmbunătățiri, printre care, dacă tot ne pregătim de sărbători și majoritatea suntem în căutare de cadouri pentru cei dragi, și o listă completă a liniilor de transport în comun către supermarket-uri: Cora, Polus Center și Iulius Mall. 

Mai mult, lista obiectivelor turistice și a punctelor de interes pentru utilizatori a fost extinsă la un număr de 300, aplicația putând fi astfel utilizată și pe post de ghid turistic, cu busolă integrată care conduce utilizatorul către destinația dorită pe baza coordonatelor GPS. Iată o listă de noi facilități și îmbunătățiri aduse aplicației:

– afișarea timpului următoarei linii de legătură, odată ce utilizatorul se află într-o stație.
– posibilitatea de a adăuga liniile preferate
– afișarea punctelor de interes aflate în imediata apropiere
– majoritatea celor 300 de puncte de interes au și fotografii
– au fost adăugate alte 13 linii noi: 19, 20, 22, 39L, 40S, 46, 8L, 25N, 24B (Polus 1), 28B (Polus 3), Cora 1
– a fost adăugat suport pentru iOS 9
– actualizarea automată a orarului liniilor de transport
– traducerea mai multor stații și puncte de interes în limbile engleză și germană Fixed a crash on search
– corectarea unei erori care apare când nu există coordonate GPS disponibile
– corectarea unei erori a funcției de căutare
– adăugarea sistemului metric si imperial, ca alternative pentru utilizatorii care nu sunt obișnuiți cu mile vs kilometri
– adăugarea opțiunii de afișare a subtitrărilor în limba română – “Show Romanian subtitles” – pentru utilizatorii care doresc să vadă denumirile locurilor și în limba română
– îmbunătățirea considerabilă a găsirii traseelor dorite
.
Informații utile despre aplicație:

Aplicația poate fi achiziționată de pe AppStore și este compatibilă cu iOS 6.0 (minim), pe iPhone, iPad și iPod touch, fiind optimizată pentru iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, precum și pentru iPhone 6S și 6S Plus. Fiind dezvoltată din start nativ și având la bază o strategie pe termen lung, aplicația are o compatibilitate 100% cu noua versiune de sistem de operare iOS 9.

După cum se poate observa, noua versiune a adus modificări și îmbunătățiri considerabile aplicației, care acum are o utilitate și mai mare pentru călători, motiv pentru și prețul acesteia va crește la 1.99 Euro. Totuși, cei care se grăbesc, mai pot achiziționa încă aplicația la prețul de 0.99 euro!

Puteți fi la curent cu noutățile în legătură cu aplicația, urmărind pagina de facebook Cluj Bus!