Blândețea nopții ne cheamă să dansăm în Piața Muzeului | Conceptul Clubbing Nights at Charlie

de | | 3 Minute

Blândețea nopții ne cheamă să dansăm în Piața Muzeului | Conceptul Clubbing Nights at Charlie

 ,,Avem acea convingere familiară că viața începe din nou odată cu venirea verii.”F. Scott Fitzgerald

Dacă am spune că accentuarea creșterii temperaturilor determină o radicală schimbare perceptibilă la nivel de atitudine, am spune un truism și, mai mult decât atât, un mare neadevăr. Am comite o eroare susținând că într-un oraș cosmopolit cum este Clujul, găsim orice, pentru oricine, cu disponibilitate nelimitată. Cu toate acestea, ne sunt oferite multe lucruri care ne fac viața urbană deosebit de interesantă, care ne animă spiritele și ne antrenează simțurile într-un fascinant joc al altor lumi și a altor timpuri.

Charlie s-a impus în peisajul citadin prin elemente care nu le vor regăsi niciunde în Cluj. Este unic și valoros pentru circuitul turistic, cu o eleganță imposibil de imitat, sofisticat și, ar putea părea, inaccesibil. Recunoașterea și-a dobândit-o tot prin ceea ce oferă: barmani talentați, meniu de băuturi special, distins, prin discreția și sinceritatea cu care prezintă eleganța autentică, aproape aristocratică.

Clubbing Nights at Charlie

Conceptul care transformă orașul 

Din nou, Charlie ridică standardele vieții urbane lansându-ne provocarea de a ne adapta, de a ne lasă cuceriți de tendințe noi, proaspete, inedite pentru că, nu-i așa, abordările mercantile nu au meritul de a educa bunul gust.

De această dată Charlie Upstairs, un spațiu inaugurat în primăvara anului trecut, ce a venit în completarea clasicului Charlie, propune Clujului o altă abordare asupra petrecerilor și, în general, asupra ideii de clubbing.

în spațiul de la etaj, în decorul clasic cu accente moderne bine definite, în fiecare vineri din luna mai vor avea loc petreceri. Creatorii conceptului susțin că prin această serie de evenimente se va oferi o alternativă, o rafinare a ideii de clubbing într-o direcție definită de intimitate, de armonia între muzică, oameni și atmosferă.

Clubbing Nights at Charlie

Clubbing Nights at Charlie

Conceptul Clubbing Nights at Charlie va pune accentul pe confort și calitate, prin evitarea aglomerării, des întâlnită în cluburi, pe oferirea unei experiențe de calitatea astfel încât cei 150-200 de oameni care vor veni la Upstairs să-și petreacă timpul în compania unui DJ care va mixa muzică digerabilă, plăcută auzului, simțindu-se bine. Se dorește crearea unei comunități a oamenilor care înțeleg principiile bunului gust și doresc să-l cultive. Pornind de la convingerea că rolul spațiilor publice, a localurilor, este acela de a educa comunitatea, de a cultiva anumite deprinderi, pentru aceste petreceri va fi sugerat un Dress Code.

Partea de bartending se va încadra în registrul stilistic al cunoscutului Charlie. Pentru aceste evenimente de Clubbing Nights at Charlie se va opta pentru băuturi noi și interesante, pentru vinuri expresive, rafinate, pentru whiskey-uri vioaie, tari. Atmosfera va fi animată de clarobscurul spațiului, gândit pentru a asigura o intimitate plăcută, confortabilă, propice relaxării.

Clubbing Nights at Charlie

Prin acest nou concept pe care îl propune, Charlie Upstairs va provoca orașul să își reactualizeze lista de posibilități pentru petrecerea timpului liber. Va redefini în același timp conceptul de viață de noapte. Așadar, pentru a simți cu adevărat blândețea nopților de mai,se recomandă vizite dese în Piața Muzeului, numărul 3.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.