Cluj-Napoca, promovat în videoclipul lui Cliff Kido: „Hai să vezi orașul”

de | | 2 Minute

Cluj-Napoca, promovat în videoclipul lui Cliff Kido: „Hai să vezi orașul”.

Bogdan Lonean, cunoscut sub numele de scena, Cliff Kido, îi invită pe toți clujenii, și nu numai, la filmarea ultimului videoclip care va promova municipiul Cluj-Napoca, numit „Hai să vezi orașul”

Potrivit paginii de Facebook a trupei Personal, din care face parte, duminică, 20 martie, de la ora 14, în cartierul Mănăștur, în zona La Terenuri, Cliff Kido va filma un nou videoclip pentru piesa „Hai să vezi orașul”, videoclip la care sunt așteptați să participe toți clujenii care doresc să apară alături de artist.

Odată cu această piesă, artistul dorește să promoveze orașul în care a crescut, astfel încât, videoclipul să surprindă esența Clujului de la străzile lui principale, la diverse locuri reprezentative, monumente, parcuri și chiar oameni de ai locului.

Cliff Kido și-a început cariera muzicală în anul 2004 alături de trupa Personal, la Cluj-Napoca. Stilul muzical pe care îl abordează se încadrează în curentul hip-hop și are ușoare influențe de muzică reggae, r&b, trap, pop și electro. A colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum: Tudor Sisu (La Familia), Camuflaj, Vescan, Cabron, Peter Zaad, Magic Juice, George Hora, Iony, Mr. Levy, Cumicu, Dj Wicked, Dj Undoo, Dj Twist, Dj Pacu, Arapaima (ex. Neko), Zhao, Andrei Vitan (ex. Andrew), Mr. Alama (ex. Exo), Norby X, Scubi, Virus, Soogar D, Ada Barbu, Zubi, Patrick (BigTime Production), Corul Jubilate, Rica Tinjala, Vatos G, Fudge, Kevin K, Posset și Ioana Popescu.

El promovează de mult timp municipiul Cluj-Napoca și zonele în care trăiește în versurile melodiilor sale.

În 2007, a lansat single-ul „Numai U” alături de DJ Maka, piesa care este unul dintre imnurile suporterilor echipei Universitatea Cluj. În 2012 trupa, în cadrul trupei Personal, lansează videoclipul piesei „Când legendele prind viață”, melodie dedicată tot „șepcilor roșii”, pentru care se captează imagini cu aproape toate sporturile practicate sub sigla ”U”.

Anul aceasta a început în forță cu o colaborare între Drey`Co și Cliff Kido prin care se realizează melodia „Orașu-i Criminal”, după care luna trecută a lansat ultima melodie numită „Liga Intâi“.