City Card – proiectul clujean se extinde la nivel național!

de | | 4 Minute

Descoperă România mai avantajos, mai dinamic, mai interactiv alături de Top City Card!

Noul City Card – Top City Card – va fi valabil începând de la 1 ianuarie 2016, fiind deja disponibil înspre achiziționare.
Proiectul își propune, în primul rând, să recomande cele mai frumoase locuri din România, să îndrume deținătorii de card și să îi încurajeze în a explora orașele în care se află și în a descoperi mereu noi locuri, proiecte sau idei interesante. În plus, toate aceste recomandări reprezintă și o suită de reduceri și gratuități de care deținătorii de carduri pot beneficia.

Totodată, tinerii cu vârstele între 14 și 30 de ani pot deja opta pentru cardul BCR City Card 

Care sunt noutățile pentru City Card 2016?

Începând cu acest an, pornind de la colaborarea cu BCR și de la demersurile de extindere la nivel național, întreg conceptul de Top City Card va fi regândit, dintr-o dorință de a eficientiza relațiile parteneri – deținători și de a extinde această rețea de recomandări și beneficii în mai multe orașe din țară. Top City Card 2016 aduce cu sine câteva modificări și noutăți importante:

  • Cardul devine național!

Scopul nu este ca fiecare oraș să aibă cardul său, ci să avem un card național cu adevărat – valabil în toate orașele implicate în proiect! Astfel, un deținător de Top City Card sau BCR City Card, de exemplu din Cluj, la o vizită în Timișoara, se va putea bucura de beneficiile de aici, folosind unul și același card.

  • BCR City Card

În urma colaborării cu BCR, s-a lansat BCR City Card – un card bancar cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking, cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți (hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – vezi aici lista de oferte). Cardul se emite gratuit, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate și destinat persoanelor cu vârste între 14 și 30 de ani. Termenul de valabilitate în cazul BCR City Card este de 3 ani.

,,Pentru că BCR este Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului este normal să oferim tinerilor din Cluj posibilitatea de a fi primii beneficiari din țară a acestui card. Ulterior, vom ajunge cu BCR City Card în fiecare oraș universitar din țară, însă, pe termen scurt, vom distribui acest card în unitățile BCR aflate în centrele universitare importante pentru a promova astfel orașul Cluj în rândul tuturor studenților din România” , a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR.

Mai multe informații despre colaborare și beneficiile pe care le au deținătorii cardului, puteți afla din prezentarea BCR City Card.

  • Instituțiile culturale vor oferi și ele reduceri, în cea mai mare parte.

Dacă până acum instituțiile culturale (teatru, operă, etc) ofereau intrări gratuite, în limita locurilor disponibile, prin rezervare online, din 2016 dorim să simplificăm aceste parteneriate și să le facem mai accesibile tuturor deținătorilor de carduri. Deși intrările gratuite au fost o idee frumoasă, ea este greu de pus în practică la nivel național și ridică adesea dificultăți pentru unii deținători de carduri – intrările gratuite fiind limitate / spectacol și presupunând până acum folosirea unui sistem de rezervare online (poate nu la fel de ușor de folosit de către toată lumea). Astfel, aceste parteneriate sunt rediscutate și gândite în așa fel încât beneficiile să poată ajunge la toți deținătorii de Top City Card și BCR City Card, în mod permanent.

  • Top City Card corporate sau pentru grupuri mari

Deoarece există interes în acest sens, noul Top City Card poate fi achiziționat și în regim corporate sau pentru grupuri mari. Aceste carduri pot fi personalizate cu sigla companiei / asociației (serviciu gratuit oferit de noi), iar prețurile variază în funcție de numărul de carduri solicitate (pornind de la prețul standard de 60 lei).

  • Termenul de valabilitate Top City Card va fi extins de la 1 an – la o viață!

Dacă până acum, termenul de valabilitate City Card era până la fiecare sfârșit de decembrie, noul Top City Card, odată achiziționat, va fi valabil pe termen nedefinit.

  • Site nou dedicat proiectului

Dezvoltându-se la nivel național, Top City Card va avea și propriul site, lansat în luna noiembrie 2015. Acesta le va permite deținătorilor de Top City Card sau BCR City Card să urmărească noutățile proiectului, precum și lista partenerilor care se află în continuă creștere.
Site-ul va îndeplini mai mult decât funcția dedicată Top City Card și va deveni un fel de City Guide unde, pe lângă informații despre partenerii din orașele în care este dezvoltat proiectul, vei putea găsi și informații utile despre obiectivele turistice. Ulterior, site-ul va fi conectat și cu o aplicație mobilă, cu funcționalități unice, realizată pe baza unei tehnologii noi și compatibilă cu iOS și Android.

  • Parteneri comerciali și obiective turistice din România

Până la sfârșitul acestui an, în Cluj lista partenerilor va ajunge la peste 120, iar în ceea ce privește restul orașelor mari din țară, se lucrează constant la extinderea și diversificarea ofertelor, astfel încât până la sfârșitul anului 2015 lista se va extinde cu câteva sute de oferte în plus.

Iar pentru că ideea de bază a proiectului a pornit dintr-o dorință sinceră de a descoperi cele mai frumoase locuri din jurul nostru, de a explora ce are un oraș de oferit, Top City Card extinde această idee și va include în proiect, pe lista de parteneri, și cele mai renumite și vizitate obiective turistice din țară (oferind reduceri la prețurile de intrare).

Contactați-ne!

Cei care doresc să fie printre primii deținători ai noului Top City Card, pot să ne contacteze la adresa de e-mail [email protected] și vor fi înscriși în baza noastră de date presale pentru a fi contactați primii în momentul lansării oficiale! Prețul unui Top City Card rămâne același ca în anii trecuți, de 60 lei.

Cei care doresc să comande carduri pentru corporate sunt rugați să ne contacteze cât mai repede, pentru a ne organiza eficient comenzile – există un interes crescut pentru a le oferi de Crăciun angajaților, în contextul în care e mai mult decât o simplă atenție cu ocazia sărbătorilor, căci beneficiile cardului se extind acum pe o perioadă de timp nedeterminată și, în plus, și la nivel național!