Citadela Residence

de |

Citadela Residence – Acasa, in mijlocul naturii la 5 minute de oras

Citadela Residence este un proiect imobiliar dezvoltat de Galcer Development membra a Alber Holding care este un grup de companii ce activeaza in domeniul real estate in cateava dintre marile orase ale Romaniei: Arad, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea si Bacau, cu perspectiva strategica de extindere, incepand din 2014, in proiecte imobiliare din marile aglomeratii urbane din centrul si vestul Europei.

Proiectul Citadela Residence este dezvoltat pe o suprafata de 5,8 hectare in zona Manastur Sud si prezinta 2 module de dezvoltare.Primul modul cuprinde un complex de 10 blocuri care insumeaza 120 apartamente iar modulul doi vizeaza construirea a 100 de case in sistem duplex si triplex.

Modulul 1 Citadela Residence cuprinde un ansamblu construit compact, inchis perimetral si securizat.

Cele 10 blocuri sunt dispuse circular, au un regim de inaltime de 2 etaje si cuprind apartamente cu 1,2,3 si 4 camere.
Pentru a oferi o doza ridicata de confort, fiecare bloc este prevazut cu ascensor modern, iar interiorul ansamblului dispune de spatii verzi, alei circulabile si zone de odihna.

Caile de acces la proiect si in incinta acestuia sunt finisate la nivel de asfalt rutier, trotuare si rigole ape pluviale. Ne propunem sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii viabile si realiste, orientandu-ne spre anticiparea si satisfacerea nevoilor de confort, functionalitate, siguranta. Pentru lista completa de finisaje, intrati aici.

Locatia de exceptie intr-o zona cu verdeata luxurianta data de vegetatia padurii, cu aer curat, departe de zgomotul si agitatia orasului, unde atat copiii cat si adultii se pot bucura de un mediu de viata sanatos, si totusi aproape de oras si toate facilitatile vietii urbane, fac din acest ansamblu locul ideal de locuit si trait.

Regimul de inaltime scazut de 2 nivele, fac ca proprietarii apartamentelor in bloc sa se bucure de liniste si intimidate, iar cei ai duplexurilor se bucura de suprafete generoase si confortul caselor care dispun de curte.

Materialele folosite la realizarea proiectului sunt de calitate superioara, punandu-se accent pe confort termic si acustic suplimentar, prin folosirea caramizii Porotherm termic eficienta si a termosistemului cu 15 cm de polistiren, precum si a tamplariei cu geamuri tripan.​

Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din zidarie de caramida, au proprietati fonoizolante. Terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade metalice, iar acoperisul este unul de tip terasa.

Pozitionat la altitidine fata de oras, ansamblul ofera o priveliste cu o panorama deosebita, intr-un cadru natural reconfortant si plin de viata.

Birou Vanzari:

Adresa: Str. Cernăuți Nr.17-21
Tel.:0725 890 780 | 0725 890 783
E-mail: sales@citadela-cluj.ro
Website: www.citadela-cluj.ro


Comentarii