Cinci lucruri pe care trebuie să le faci la Untold

de | | 2 Minute

Cinci lucruri pe care trebuie să le faci la Untold

Epics Photobooth îți propune cinci lucruri pe care trebuie să le faci la Untold. Le-am scris din experiența noastră de până acum cu cabinele foto, dar și din experiența personală.
În mijlocul verii, festivalurile sunt în toi. August este luna în care Clujul devine capitala distracției și găzduiește cel mai tare festival din România în inima orașului.
Ai decis să îți iei gașca și să te distrezi alături de sute mii de oameni veniți din toate colțurile lumii la ediția Untold din anul acesta? Ei bine, Epics ți-a pregătit un top al lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru a te bucura la maxim de experiența Untold.

1. Treci pe la toate scenele de la festival
Organizatorii Untold s-au întrecut pe ei și ți-au pregătit opt scene cu un line-up impresionant. Programul Untold este pus la punct astfel că, la orice oră poți găsi un loc fain în care să te distrezi. Experimentează și încearcă câte puțin din toate. Vizitează toate scenele și descoperă noi artiști!

2. Stai în primul rând la concertul preferat
Una dintre cele mai frumoase experiențe la un festival este să asculți piesele preferate din primul rând. Când sunteți doar tu și scena, auzi și simți totul mai intens. Totul se amplifică, iar amintirea rămâne vie în memorie mult mai mult timp. Nu rata ocazia de a-ți vedea artistul preferat chiar de la baza difuzoarelor!

3. Fă-ți un selfie ieșit din comun
Cu astfel de ocazie, orice canal de Social Media este asaltat de selfie-uri de la participanții ce doresc să împărtășească distracția de la festival cu prietenii și cunoscuții. E adevărat că pozele sunt făcute pentru a rămâne amintiri, așa că dă drumul imaginației și născocește cel mai tare selfie, care să se deosebească de toate cele pe care le vezi postate în fiecare zi. Îți asiguri o amintire tare și cu siguranță… un număr impresionant de aprecieri.

4. Fă-ți un tatuaj
Febra festivalului se răspândește nu doar în aer, ci direct pe piele. La mare căutare în această perioadă sunt tatuajele semi-permanente, de toate formele, culorile și mărimile. Dacă vrei să fii în trend, pune tatuajul pe lista de priorități.

5. Treci pe la cabinele foto Epics și fă-ți amintiri veșnice
Uită pentru un moment că distracția are sfârșit și oprește timpul cu o fotografie instant pe care să o păstrezi și care să îți amintească de momentele frumoase petrecute cu cei dragi. Epics PhotoBooth te așteaptă în 7 locații de la Untold, cu cabine foto deschise gata să îți ofere amintiri secundă cu secundă. Ne recunoști după tricourile albe, insignele Epics și zâmbetul pe care îl afișăm.

Echipa Epics va fi alături de tine #secundacusecunda pe tot parcursul Untold, gata de distracție și oricând pregătită să îți imortalizeze amintirile. Vino la cabinele noastre foto cu prietenii, pune-ți accesoriile trăznite de la #epics și spune-ți povestea Untold în fotografii instant.

Află mai multe de pe site-ul >>> https://photobooths.ro/ <<<

epics 1