Top 5 cele mai bune și ieftine rujuri

de | | 3 Minute

Un ruj ieftin poate fi de bună calitate, sigur și confortabil de utilizat. Uneori este inferior produselor cosmetice de marcă de lux doar prin simplitatea designului ambalajului și costurile mai mici de publicitate.

Am compilat o evaluare a celor mai bune rujuri, alegând produse cu un cost mediu. La alcătuirea TOP-ului, s-a luat în considerare popularitatea mărcii și a produsului pe care îl oferă, compoziția, precum și recenziile cumpărătorilor.

Тop-1. Essence Ultra Last Instant Colour

Produsul fabricat în Germania nu usucă deloc pielea delicată a buzelor. Acoperirea este bogată și uniformă. Consistența este cremoasă, plăcută buzelor. Rujul ține bine și nu se răspândește, iar prețul mic devine un plus plăcut la un produs demn. Culoarea originală durează în medie câteva ore, apoi se estompează, dar nu dispare complet. Finisajul este interesant – o încrucișare între mat și lucios, arată nobil pe buze. Gama de nuanțe nu este foarte mare, dar în același timp include o varietate de culori de la nud neutru la maro închis. În general, în ceea ce privește raportul calitate-preț printre rujurile de buget, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni https://makeup.ro/brand/54753/.

Argumente pro și contra

+ Textură cremoasă plăcută, ușor de aplicat, nu usucă buzele
+ Durabilitate excelentă, culoarea devine mai puțin vie după câteva ore
+ Acoperire confortabilă, complet imperceptibilă pe buze
+ Culori reușite, toate nuanțele sunt frumoase
+ Combinația optimă de preț accesibil și calitate bună

Top-2. Hydra Extreme, Maybelline New York

Numele rujului Hydra Extreme de la Maybelline New York își spune cuvântul, deoarece nu numai că este capabil să ofere buzelor o nuanță frumoasă, ci și să garanteze hidratarea acestora până la 8 ore. Compoziția de uleiuri naturale, vitamina E și colagen, datorită cărora pielea buzelor primește nutriția necesară, arată mai bine îngrijită și mai netedă. Protecția solară la SPF 15 va ține pielea departe de razele UV. 24 de nuanțe încântătoare vor ajuta la crearea unei imagini de la delicată și emoționantă la strălucitoare și sfidătoare. Datorită caracteristicilor sale unice și a costului bugetar, rujul Hydra Extreme este foarte popular și primește o mulțime de recenzii.

Argumente pro şi contra

+ Efect pronunțat de hidratare și îngrijire
+ Uleiuri naturale și vitamina E în compoziție
+ Disponibilitatea filtrului UV SPF 15
+ 15 nuanțe diferite
+ Un număr mare de recenzii pozitive

cele mai bune si ieftine rujuri (1)

Top-3. Lasting Finish, Rimmel

Rujul  Lasting Finish este unul dintre cele mai populare produse de machiaj pentru buze la preț redus. Are o textură cremoasă plăcută care garantează rezultate optime încă de la prima aplicare. Producătorul promite rezistența culorii până la 8 ore. Există o mulțime de recenzii despre Lasting Finish de la Rimmel și sună în mare parte pozitiv. Sunt femei care îl folosesc de ani de zile și sunt 100% mulțumite de rezultat.

Argumente pro şi contra

+ Selecție mare de nuanțe
+ Durabilitate până la 8 ore
+ O mulțime de recenzii pozitive
– Culoarea nu se potrivește întotdeauna cu așteptările

Top-4. Round Lipstick, NYX Professional Makeup

Round Lipstick este un ruj clasic oferit de NYX Professional Makeup. Compoziția atentă pe bază minerală va oferi buzelor o culoare bogată și o textură catifelată, iar o formulă de înaltă calitate va oferi rezistență și îngrijire. După aplicarea produsului, buzele nu se simt uscate, par hidratate și bine îngrijite. Gama de culori include atât nuanțe naturale, cât și unele destul de îndrăznețe și expresive. În ceea ce privește durabilitatea produsului, recenziile sună diferit, mult depinde de starea inițială a pielii buzelor, precum și de pregătirea acestora pentru machiaj. Dacă nu vă așteptați la miracole din produsele bugetare, atunci este posibil să rămâneți complet mulțumit de calitatea acestuia.

Argumente pro şi contra

+ Vitamina E și alte componente de îngrijire din compoziție
+ Varietate de nuanțe
+ Fără senzație de uscăciune

Top-5. Velvet, DIVAGE

Rujul Velvet de la marca rusă DIVAGE are 14 nuanțe mate de la roz pal la mov închis. Uleiul de jojoba și vitamina E din compoziție permit produsului să se întindă perfect pe buze, îngrijind pielea și hrănind-o. Datorită structurii dense, rujul nu se răspândește. Pentru a prelungi durabilitatea, producătorul recomandă utilizarea unei baze de buze și a unui creion de contur. În caz contrar, nu ar trebui să contați pe păstrarea culorii pe termen lung. Recenziile rujului în general sună pozitiv, dar mulți notează că nu este complet mat. Există și păreri despre discrepanța dintre realitate și culoarea așteptată.

Argumente pro şi contra

+ 14 nuanțe diferite
+ Structură densă
+ Ingrediente naturale de îngrijire în compoziție
– Nu este complet mat
– Lipsa de persistență