Pregătiri pentru redeschiderea uneia dintre cele mai boeme terase din Cluj | #CiaoRagazzi

de | | 2 Minute

În curând, se redeschide una dintre cele mai boeme terase din Cluj

Locurile în care ne cuprind stări autentice de relaxare le înșirăm frumos în sertarul mnezic. Nu de alta, dar nu se știe niciodată când ai nevoie de un moment de răgaz. De aceea suntem cu ochii pe Ciao Ragazzi, un inedit restaurant care ne-a cucerit deja de multă vreme cu piadinele-i absolut delicioase (cităm din prieteni: „Sunt așa cum trebuie.”).

Spunem că Ciao Ragazzi e inedit deoarece obișnuiam să asociem piadinele cu ideea de pizza sau de mâncare făcută rapid și servită în grabă. Cu stereotipul pus sub semnul întrebării, savurând inevitabil câte o piadină când ajungeam pe la VIVO! Cluj-Napoca (intrarea 3), ne-am trezit cuceriți de terasă, de senzația de confort de-aici, de cafea, de strania idee că te poți relaxa… nu la mall, ci chiar lângă mall.

ciao ragazzi cluj (1)

 

Așa că dăm vestea bună mai departe: din 1 Martie, ca de Mărțișor, Ciao Ragazzi redeschide terasa și grădina. Așadar, cu o grădină și o terasă mai moderne, cu îmbunătățiri aduse, noi servicii incluse, dar și noi delicatese în meniu, Ciao Ragazzi promite ca:

„Anul acesta vă oferim în plus tot ce ne-ați sugerat anul trecut ?”

Ingredientele proaspete, folosite în rețete simple și savuroase sunt un răsfăț. Iar dacă poftele culinare și aerul primăvăratic te vor face să iei un loc pe terasa ineditului restaurant, noi îți recomandăm să nu treci cu vederea nici cafeaua, nici alte bunătăți ce-ți atrag atenția prin meniu.

Poftă bună și, desigur, relaxare plăcută! 🙂

Adresa: VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 3
Luni-Duminică: 10:00-22:00
Suni și ridici comanda: +40 758 338 287
Facebook