5/5 din 7 reviews

Ciao Ragazzi Cluj

Ciao Ragazzi este un restaurant inedit, aflat la VIVO! Cluj-Napoca, chiar la intrarea 3. De ce inedit? Deoarece îți potolești foamea la piadinerie și îți liniștești mintea pe terasa boemă de alături. Piadina e vedetă aici, însă te vor cuceri și lavanda, felinarele și balansoarele de pe terasă.

Îți poți comanda unul dintre sortimentele de piadină sau panini, poți savura apoi o cafea aromată sau, dacă temperaturile o cer, te poți răcori cu apreciatele limonade de aici. De altfel, te poți bucura de timpul petrecut la Ciao Ragazzi nu doar în sezonul cald, căci terasa este una încălzită, motiv pentru care este și printre puținele din Cluj care rămân deschise pe o perioadă de 10 luni pe an.


Îți recomandăm o vizită de relaxare – căci vizita la un centru comercial nu e obligatoriu să însemne doar alergări dintr-un magazin în altul, ci poate veni și cu momente petrecute în tihnă. Însă dacă ești pe fugă și ți-e poftă de o piadina, poți să suni în prealabil și să ridici comanda proaspătă de la Ciao Ragazzi. Poftă bună! 🙂

Informatii de contact

Numele locatiei: Ciao Ragazzi Cluj
Contact: Facebook
Adresa: VIVO! Cluj-Napoca, Strada Avram Iancu, Florești, Cluj County, Romania
Telefon: +40 758 338 287 Suni și ridici comanda
Orar: Luni-Duminică: 10:00-22:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (7 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
Piadina și cafeaua :D
Foarte bună piadina, la fel de bună și cafeaua. N-aș fi crezut că te poți relaxa la un centru comercial, dar terasa de aici e primitoare, lavanda și luminile creează o ambianță plăcută, numa' bună pentru relaxare :)
5
Rares Campean
Best piadina from Cluj
Best piadina from Cluj
5
Horea
Superrrrr
Atmosfera relaxanta, piadina este cea mai buna pe care am mancat-o vreodata, multa verdeata, oameni faini!
5
Flaviu
Asa da
Servicii si produse de calitate
5
Bogdan
Sclipitor !!!!!!!
100 % european ! Recomand Piadina Ciao Ragazzi și Primavera ! Personal prietenos, servire impecabila, calitatea produselor : mega bun. De încercat și limonada, e probabil singurul loc unde am băut o limonada din 3 lămâi mari ! Bravo pentru evoluție !
5
Lili
O PLACERE
O terasa cocheta, servirea inedita si piadinele delicioase, preturile acceptabile si o atmosfera rar intalnita!!!
5
Adela
Scrie o recenzie

Ultimele Articole