Mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi Cluj, seri romantice și un spațiu verde boem pentru toată familia

de | | 3 Minute

Mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi Cluj, seri romantice și un spațiu verde boem pentru toată familia

Știm un loc unde aroma de mâncare proaspătă, designul boem, miresmele de lavandă și atmosfera de vacanță își dau întâlnire în fiecare zi. Pe terasa Ciao Ragazzi zăbovim de fiecare dată când ajungem la centrul comercial VIVO! Cluj-Napoca, așa că nu putem decât să-ți recomandăm și ție o vizită.

Pentru o piadină delicioasă și o cafea aromată; pentru o seară romantică, admirând apusul de soare; pentru un pahar de vin de cramă sau un cocktail; pentru câteva momente de relaxare, o pauză de la tumultul urban » sunt doar câteva motive pentru care ne duc pașii înspre Ciao Ragazzi, de obicei.

Ciao Ragazzi Cluj new (1) Mâncare proaspătă, seri romantice și un spațiu verde boem pentru toată familia | #CiaoRagazzi

Iar de curând Ciao Ragazzi a devenit în mod oficial un cadru primitor pentru cei mici, datorită noului spațiu verde în care copiii se vor putea bucura de activitățile de aici. Dacă până acum, ne era dragă lavanda prezentă pe toate mesele, de acum vom putea admira și lavandă plantată, iar în noua grădină vom avea lampadare, băncuțe albe, un balansoar îmbrăcat în flori și alte surprize pe care Ciao Ragazzi le pregătește pentru cei care aleg să își petreacă timpul pe boema terasă.

Desigur, nu lipsesc luminițele care emană acea lumină caldă, seară de seară, care te fac să îți mai prelungești, o vreme, timpul petrecut la Ciao Ragazzi.

Îți mai spunem încă o dată de piadinele absolut delicioase, cu ingrediente atent alese, de faptul că da, poți opta și pentru mini piadine (în caz că nu ți-e chiar atât de foame, în caz că vrei să testezi mai multe feluri de piadină, în caz că vrei să faci economii), de faptul că meniul e variat și îți recomandăm să încerci și un smoothie sau un fresh.

Clujul are numeroase terase și locuri boeme, care invită la relaxare. Ciao Ragazzi e unul dintre preferatele noastre, te invităm să-l descoperi! 🙂

Date de contact:

Adresă: VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 3
Luni-Duminică: 10:00-22:00
Suni și ridici comanda: +40 758 338 287
Facebook.com/ciaoragazzicluj