Terasele Clujului: seri romantice și mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi

de | | 2 Minute

Terasele Clujului: seri romantice și mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi

Ascunși de zăpușeală într-un pahar de limonadă rece, savurăm vara clujeană. Este sezonul teraselor, al fântânilor arteziene și-al zâmbetelor calde, de vacanță. Ne plac listele, doar știți, iar următoarea provocare ar fi să ne aciuăm pe terasele Clujului, una câte una.

Înainte de-a accepta provocarea, facem o primă oprire la Ciao Ragazzi, care-a devenit rapid și ușor terasa noastră preferată de la VIVO! Cluj-Napoca. Se împlinesc 4 ani de când asociem cumpărăturile în centrul comercial nu doar cu forfotă și aglomerație, cât cu aromă de piadina proaspătă și mireasmă de lavandă.

Probabil cea mai „durabilă” terasă din Cluj de-a lungul întregului an, fiind deschisă și bine încălzită și în sezonul rece, Ciao Ragazzi ne ademenește cu eleganța și atmosfera boemă. Iar acum, pe timp de vară, farmecul i-a sporit. Nelipsita lavandă, proaspătă și înmiresmată, îmbie la relaxare.  

Leagănele, albul meselor, canapelele, luminile calde care împânzesc terasa și ornează cu bun-gust inclusiv copacul de-aici, creează împreună un cadru plăcut. Serile sunt mai romantice, iar dacă cerul e generos cu noi, admirăm și apusuri de soare spectaculoase.

Să vă mai spunem despre aroma de mâncare proaspătă, ingredientele atent alese și feluritele piadine (și nu numai!) care ne tentează de fiecare dată când ajungem la intrarea 3 de la VIVO! Cluj și am acoperit în mare motivele pentru care ne este dragă terasa de la Ciao Ragazzi.

Mai știm că și că ni se pregătesc câteva alte delicii vara aceasta:
» Mini Piadina – pentru acei dintre noi care nu putem să dăm gata o piadină normală, pentru acei care încercăm să fim mai cumpătați (cu stomacul și cu portofelul) sau pentru cei mai pofticioși dintre noi, care vrem să încercăm două feluri de piadină.
» Piadina & Coca-Cola – un super combo la preț special.
» Gamă variată de produse – mai multe vinuri de cramă, cocktailuri și alte băuturi alcoolice sau nealcoolice.

Ne scufundăm gândurile într-un leagăn, aici pe terasă, și ne bucurăm de astfel de locuri deosebite ale Clujului.   

Ciao Ragazzi,
La cât mai Mulți Ani! 🙂

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Date de contact Ciao Ragazzi Cluj

VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 3
Luni-Duminică: 10:00-22:00
Suni și ridici comanda: +40 758 338 287
Facebook

mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi (1)

mâncare proaspătă la Ciao Ragazzi (2)