15 piadine pentru pofticioșii care ajung prin mall (și nu uitați de cafea)

de | | < 1 Minute

15 piadine pentru pofticioșii care ajung prin mall

Când piadinele au început să cucerească orașul, am fost cei mai fericiți. Nu suntem cei mai mari pofticioși din Cluj, dar de-o vreme ne găsim pretexte, când mergem la VIVO! Cluj-Napoca, să ajungem și pe la intrarea 3.

Am descoperit acolo o terasă absolut pe gustul nostru – nu doar la figurat, ci și la propriu, căci Ciao Ragazzi este, în primul rând, o piadinerie. Una inedită, am adăuga, scoasă parcă din fotografii de pe Pinterest, iar dacă veți face o oprire pe terasă veți înțelege de ce zicem acest lucru.

Oricum, am „profitat” de recenta noastră descoperire și am făcut rost de meniul de piadine de la Ciao Ragazzi. Știți voi, pentru alți pofticioși, pentru că suntem de obicei indeciși și, mai ales, pentru că putem suna din timp și, apoi, să ne ridicăm direct piadinele de acolo. Așa că iată vreo 15 piadine pentru pofticioșii care ajung prin mall 🙂 

Vă recomandăm să savurați pe terasă piadinele, chiar dacă toamna-i aici, căci atmosfera e tare plăcută. Vă recomandăm și o cafea, neapărat și o cafea de la Ciao Ragazzi.
Încă mai visăm în câte-o dimineață la un Ciao Ragazzi Coffee To Go aici, în centru, lângă sediul redacției 🙂

Date de contact Ciao Ragazzi Cluj

VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 3
Luni-Duminică: 10:00-22:00
Suni și ridici comanda: +40 758 338 287
Facebook