Ceai fierbinte și piadine pe o terasă încălzită în Cluj: Ciao Ragazzi! 

de | | 2 Minute

La un ceai pe o terasă încălzită în Cluj, în plină atmosferă de sărbători

Pe o terasă mai caldă ca niciodată, la Ciao Ragazzi e sezonul ceaiurilor fierbinți, al vinului fiert și al aromelor îmbietoare de piadină.

Atmosfera sărbătorilor a învăluit boema terasă aflată la intrarea 3 a centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca. Admirăm așadar decorațiunile de sărbători și încercăm să ne decidem: piadină sau panini? Căci da, panini a revenit în meniu. Și nu oricum, ci la cuptor. Indiferent dacă alegem să fie la presă sau la cuptor, ingredientele sunt un răsfăț – două experiențe diferite, însă în mod egal savuroase și sățioase.

Am aflat însă că Ciao Ragazzi se pregătește să-și stabilizeze triada de bunătăți. Astfel, pe lângă piadine și panini, ni se pregătește în curând și Tramezini. Cu pâine proaspătă, fără coajă, la presă toast, Tramezini se va regăsi într-o varietate de rețete unice, așa cum deja ne-au obișnuit cei de la Ciao Ragazzi.

ciao ragazzi terasa incalzita in cluj (10)

Dacă vrei să găsești o terasă încălzită în Cluj la modul real, aici e locul. Cu noi încălzitoare care s-au făcut și ele confortabile printre mese, terasa Ciao Ragazzi este deschisă întreg anul, adică 12 luni consecutive.

ciao ragazzi terasa incalzita in cluj (7)

Însă nu doar încălzitoarele creează această atmosferă cosy. De la sezon la sezon, Ciao Ragazzi are grijă să ne simțim mereu confortabil aici. Acum, în preajma sărbătorilor, micile detalii fac diferența.

ciao ragazzi terasa incalzita in cluj (13)

Ne savurăm ceaiul fierbinte în tihnă, încetinim ritmul și ne lăsăm cuprinși de magia sărbătorilor de iarnă. Da, afară pe-o terasă. Așteptăm cuminți și fulgii de nea pentru un tablou perfect 🙂

P.S. Dacă știi ce vrei, poți să suni în avans și ridici apoi comanda: +40 758 338 287 (economisești astfel timp)
P.P.S. Îndrăznește să guști noul sos de roșii de la Ciao Ragazzi! Este creat în parteneriat cu pizzeria La Mezza Luna, iar primele 1000 de bucăți sunt din partea casei!

Pentru noutăți, de urmărit pagina de Facebook Ciao Ragazzi.

ciao ragazzi terasa incalzita in cluj (8)