Cel mai bun steakhouse din Cluj: El Toro a luat provocarea ,,în coarne”

de | | 3 Minute

Cel mai bun steakhouse din Cluj: El Toro a luat provocarea ,,în coarne”

El Toro Steakhouse, primul steakhouse autentic din Cluj-Napoca, s-a născut pe vremea când steak-ul de vită făcea furori în arta culinară din țările occidentale, iar în România puțini cutezau să creadă într-un asemenea curent. Potențialul unei astfel de afaceri a fost simțit la Cluj încă din 2009, anul în care se deschide steakhouse-ul denumit sugestiv El Toro.

De atunci experiența acumulată de către El Toro Steakhouse a contribuit la o mai bună pregătire profesională a echipei, la perfecționarea relației cu clienții, colaboratorii sau furnizorii.

„Ne dorim să fim cât mai nișați, facem carne de vită la grătar. Credem în specializare, cu cât faci mai mult un anumit lucru cu atât îl faci mai bine.”, este părerea echipei El Toro Steakhouse.

cel mai bun steakhouse din cluj el toro 3

La El Toro Steakhouse, carnea de vită este gătită la grătar care funcționează numai cu cărbune natural, gustul deosebit al preparatului fiind datorat, într-o oarecare măsură, și acestui fapt. Steak-ul de vită de la El Toro se distinge de altele de pe piață pentru că produsul finit, carnea de vită, este de cea mai bună calitate, provenind de la ferme din Argentina. Furnizorul austriac care asigură carnea de vită pentru steakhouse-ul clujean este unul dintre cei mai mari din Europa. Acesta mai distribuie carne în cele mai importante restaurante europene de acest gen din Olanda, Franța, Germania, Austria, Ungaria etc.

Prețurile preparatelor sunt pe măsura calității produselor, de aceea clienții fideli sunt clujenii care lucrează în birou și câștigă peste medie. Seara după ce termină munca care i-a ținut ore întregi într-un birou, oamenii vor să se simtă confortabil, în largul lor, iar la El Toro găsesc această atmosferă.

cel mai bun steakhouse din cluj el toro2

Venim în întâmpinarea corporațiilor și a firmelor care își pot scoate angajații la restaurant.

Pentru a îmbunătății relația cu clienții El Toro oferă acestora diferite bonusuri. Toți clienții care vin aici au din partea casei gustări precum: pâine cu pastă de brânză și pâine cu pastă din jumări, iar grupurile mai mari de șase persoane primesc salate, salată de boeuf, salată de vinete, biftec tartar etc.

Pornind de la sugestiile clienților, care își doresc gustări înainte de steak-ul de vită, din februarie, El Toro Steakhouse va veni cu mici surprize culinare: aperitive pe bază de fructe de mare. Surpriza va fi nu numai legată de ceea ce se va așeza în farfurie, dar și de modul cum vor fi preparatele aranjate: un plating care să încânte mesenii.

Steak-ul de vită rămâne însă în continuare piesa „grea”, „udat” cum se cuvine cu un pahar cu vin, mai cu seamă că El Toro se află printre primele trei restaurante din Cluj privind varietatea de vinuri deținute. Aici găsiți vinuri aparținând celor mai importanți producători autohtoni, dar și vinuri de la o serie de producători externi, precum: Spania, Argentina, Italia, Franța.

Și cum altfel ai putea trata un steak de vită argentinian? Vă invităm să vă tratați așa cum se cuvine, la El Toro Steakhouse!

cel mai bun steakhouse din cluj el toro

Adresa: Piata Cipariu nr 9, Cluj-Napoca (langa salonul Fistiq)
Telefon: 0731 867 777; 0364 141 698;
E-mail: [email protected]
Web: www.eltoro.ro