Castigatori concurs foto: Cea mai frumoasa strada din Cluj

de | | 2 Minute

Castigatori concurs foto: Cea mai frumoasa strada din Cluj

Ne plac strazile Clujului. Strazi aglomerate si dinamice, unde simti pulsul orasului din plin sau strazi pustii, ascunse de ochiul lumii si rar batute de vreun picior, strazi cu amintiri si nostalgii, care aduna visurile si gandurile celor care se plimba prin Cluj, strazi singuratice, strazi calde care simti ca te imbratiseaza si strazi care nu iti vor prezenta acolo. Care sunt strazile pe care le parcurgem zilnic, de-acasa la servici, de-acasa la facultate sau la scoala, de-acasa pana la cel mai bun prieten al nostru? Le stim fiecare colt, fiecare dala de piatra. Le indragim, uneori fara sa stim.

Am vrut sa vedem care sunt strazile voastre preferate. Va multumim asadar pentru fotografii si pentru perspective.
Cea mai frumoasa strada din Cluj e strada care ti-e aproape de suflet, care iti bucura ochii si te face sa revii, strada care te face sa optezi pentru traseul mai lung in drumul tau spre clipa viitoare. Din ce ne-ati trimis,ne-am ales si noi preferatele, deci si castigatorii concursului. Iata topul nostru:

Locul III – Fagaras Vlad – o cana suvenir Cluj.com

Vlad Fagaras - Str Matei Corvin

Locul II – Andrei Pacurar – o invitatie dubla la piscina/spa din incinta hotelului Ramada + un card V.I.P After Eight

Andrei Pacurar - Str. Episcop Ioan Bob

Locul I – Paul Lucian Szasz – un loc gratuit intr-una din excursiile de o zi organizate de Cluj.com + o invitatie dubla la un spectacol cultural (opera, teatru sau filarmonica)

Paul Lucian Szasz - Cea mai frumoasa strada din Cluj

Felicitari tuturor participantilor! Ne bucuram ca am avut ocazia sa vedem strazile Clujului prin alti ochi, in functie de afinitatile si preferintele voastre. E minunat sa descoperi noi si noi perspective asupra orasului in care locuiesti!…