Ce poți găsi la Produs în Transilvania? Târgul mai poate fi vizitat și JOI

de | | 3 Minute

Ce poți găsi la Produs în Transilvania? Târgul mai poate fi vizitat și JOI

Dupa atat de mult timp petrecut calatorind vara, parca intoarcerea acasa suna din ce in ce mai bine. Si pentru ca niciodata nu te simti mai ca acasa decat atunci cand esti inconjurat de ceva ce exprima 100% Transilvania, sigur iti va placea targul „Produs in Transilvania”.

De ajuns nu e foarte greu. Daca stii unde e gara, esti ca si acolo. Tunelul din fata garii te duce pe sub aceasta, pana in partea cealalta. Din spatele garii o iei la dreapta si in vreo 5-10 minute ai ajuns pe strada Garii, nr. 21, la Liberty Technology Park.

Ce poți găsi la Produs în Transilvania (2)

Odata ajuns, esti intampinat de o atmosfera calma, specifica Ardealului. Prima data simti mirosul traditional de kurtos kalacs si de langosi, facuti proaspeti. Bineinteles, daca mai inaintezi putin poti observa ca targul e plin de tot felul de delicii culinare, de la turta dulce la branzeturi. Ba mai mult, pe langa miere si dulceturi, poti gasi si plante la ghiveci, ca sa iti incerci calitatile de gradinar si sa ai tot timpul produse proaspete la dispozitie.

Ce poți găsi la Produs în Transilvania (3) Ce poți găsi la Produs în Transilvania (3)

Daca esti la dieta, nu iti face griji! Se gaseste ceva pentru toata lumea. Pe langa mancare, exista si o varietate de bijuterii confectionate din diferite materiale. De la cele clasice, din metal sau piele, pana la bijuterii cu flori naturale sau, de ce nu, chiar din lemn, toate piesele sunt atent confectionate, perfecte pentru iubitorii de bijuterii speciale.

Si daca nici asta nu te convinge, mai poti gasi aici si obiecte precum papusi ornamentale sau chiar vaze din lut pictat, confectionate pe loc.

 

Targul inceput azi se incheie maine, 6 iulie. Se deschide la ora 08:00 dimineata si dureaza pana la 21:00 seara, destul timp incat sa poti explora toate produsele, majoritatea carora sunt comercializate doar in targuri. Ce mai astepti? Da o fuga pana acolo. Distractie!

Detalii despre eveniment: aici. 

Articol scris de Andrada Beldean (elevă, 16 ani) și fotografii realizate de Laura Lazăr (elevă, 17 ani)
în cadrul programul de voluntariat EduBiz la redacția Cluj.com