Ce poți face în weekend-ul 17 – 19 iunie în Cluj?

de | | 4 Minute

Ce poți face în weekend-ul 17 – 19 iunie în Cluj?

Cluj.com îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc în weekend-ul 17 – 19 iunie în Cluj. Dacă vremea rămâne frumoasă, îți recomandăm și o plimbare în natură, prin județ, căci avem numeroase comori ce așteaptă să fie descoperite!

Iar dacă ți-ai propus să fii activ în aceste 3-4 zile, iată evenimentele care ne-au atras nouă atenția:

Clujul devine RETRO: We Love Retro!

Ești pregătit pentru cel mai mare Retro Party Live din România al anului? A opta ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Evenimentul va fi împărțit pe două seri (joi-vineri, 16-17 iunie), prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai.

Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy. Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

17 - 19 iunie în Cluj

EURO 2016 la Cluj Arena 

Hai la Cluj Arena să vezi toate meciurile LIVE. Intrarea este liberă, iar evenimentul este dedicat întregii familii, implicând o gamă largă de activități destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Activitățile încep zilnic de la ora 15:00, finalizându-se la ora 24:00. În zilele în care nu sunt meciuri, programul va începe de la ora 15:00, până la ora 21:00.

EURO 2016 la Cluj Arena

Salina Equines Horse Trophy

Ne așteaptă trei zile frumoase de probe hipice și activități pentru toate gusturile la Salina Equines! 🙂

Accesul este GRATUIT în cadrul probelor din competiție:obstacole, anduranță ecvestră și atelaje (excepție, așadar, spectacolele speciale din fiecare seară). Ne vedem la Salina?

Evenimentul hipic, organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română (FER) și inclus în calendarul competițional internațional are loc pe domeniul Salina Equines – un domeniu ecvestru întins pe o suprafață de două hectare din apropierea Salinei Turda.

Competiția Internațională Salina Equines Horse Trophy

Competiția Internațională Salina Equines Horse Trophy Peste 150 de concurenți s-au înscris deja la prima ediție a Competiției Internaționale Salina Equines Horse Trophy, care are loc în 16-19 iunie, la Turda. Desfășurat la Salina Equines

Festivalul Înghețatei 2016 

Ne așteaptă și trei zile de înghețată, spectacole, concursuri și multe surprize la o nouă ediție Festivalul Înghețatei la Cluj! Festivalul va avea loc în Piața Unirii, în perioada 17 – 19 iunie în Cluj.

Festivalul Inghetatei 2016

Concerte pe acoperiș, concerte în 4+1 

Vineri vă recomandăm câteva concerte mai inedite. Între orele 15:00 – 23:00, Studiolife ne invită pe rooftop la Iulius Mall Cluj-Napoca la o serie de concerte LIVE. Vor urca pe scenă Robin and the Backstabbers, Grimus, Soundopamine, Otherside, Mr.jurjak, Satellites și BABY ELVIS. Detalii aici.

Tot vineri, de la ora 20:00, la Hugo Restaurants ne putem bucura de un concert cum multe nu-s: Ada Milea & Prietenii! Detalii aici.

17 - 19 iunie în Cluj

Ada Milea & prietenii - Concert'n Hugo

Oser lângă Someș ♒︎ Someș Delivery 2016 

Dacă aveți lucruri care vă prisosesc, e momentul să scăpați de ele, făcându-i fericiți pe alții, cărora le lipsesc! Sâmbătă, 18 iunie, între orele 10.00 și 16.00, sunteți așteptați să însuflețiți târgul de pe Someș în orice calitate doriți — vânzător, cumpărător, negociator, vizitator, chibiț etc. Participarea e liberă pentru oricine, circulația mașinilor fiind închisă pe durata evenimentului Someș Delivery.

În cadrul evenimentului, se va organiza și Târgul de biciclete, o inițiativă a Registrului de Biciclete de a crea un spațiu sigur și de încredere pentru persoanele ce doresc să comercializeze orice fel de biciclete, componente, sau articole cu specific ciclist.

17 - 19 iunie în Cluj

Festivalul de Dans pentru Vârstnici – ADAGIO – Relaxare în Pași de Dans 

Festivalul de Dans pentru Vârstnici – ADAGIO se desfășoară duminică, 19 iunie 2016, la Centrul de Cultură Urbană Casino, începând cu ora 19.00. Evenimentul se va desfășura sub forma a două concursuri de dans pentru vârstnici, show-uri cu dansatori profesioniști și o petrecere de dans pentru publicul prezent la eveniment.

Festivalul de Dans pentru Vârstnici

Misterioasa cetate a lui Gelu

În cele din urmă, dacă simțiți nevoia să vă relaxați cu adevărat, undeva departe de agitația urbană, de aglomerație și gălăgie, și, în același timp, să (re)descoperiți adevăratele comori ale județului Cluj, vă provocăm să porniți în căutarea misterioasei cetăți a lui Gelu. Aflați mai multe despre Cetate în acest articol.

„Nu ne putem lăuda cu tactici străvechi de război, nici cu ambiții de cuceritori, dar și când am ajuns aproape de ziduri, iar mai apoi i-am explorat fiecare colțișor, o încântare imensă ne-a umplut sufletele, o bucurie demnă de o armată de învingători.”  

misterioasa cetate a lui gelu cetatea liteni cluj

Evenimente recomandate de Cluj.com
Pentru lista evenimentelor care au loc în acest weekend, accesați cluj.com/evenimente și selectați ziua dorită.
Fotografie reprezentativă (sus, dreapta): Bucur Claudiu
Fotografii Salina Equines: Andrei Păcurar