Ce poți face în Cluj în săptămâna 28 februarie – 5 martie?

de | | 2 Minute

Ce poți face în Cluj în săptămâna 28 februarie – 5 martie?

Săptămâna aceasta vom trăi, tradițional vorbind, prima zi de primăvară din acest an! Cât de mult am așteptat cu toții acest moment…
Ei bine, organizatorii de evenimente ne ajută și de această dată și ne oferă multe evenimente frumoase care ne vor scoate din casă cu siguranță.

Vă povestim mai jos despre câteva dintre ele:

Marți, 28 februarie, încheiem (presupusa) cea mai geroasă și nemiloasă lună cu un concert extraordinar. Băieții ce alcătuiesc cvartetul Verneri Pohjola vin tocmai din nord (Finlanda), la Casa Radio, de la ora 19:00, și vă propun o seară plină de muzică bună, în care vor da jazz-ului noi nuanțe și interpretări, într-un stil original deosebit.

Miercuri, 1 martie, vă recomandăm să vizitați două târguri dedicate sărbătorii Mărțișorului! Artiști plastici și meșteșugari pricepuți vă întâmpină cu cele mai frumoase mărțișoare la Târgul Tradițional de Mărțișor (Muzeul Etnografic al Transilvaniei – deschis între orele 10:00 – 19:00) și la Târgul Handmade de Primăvară (Iulius Mall – deschis între 10:00 – 22:00).

Târg Tradițional de Mărțișor | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Joi, 2 martie, de la ora 18:00, are loc vernisajul expoziției Terra Magica la Muzeul de Artă. Aceasta vă propune câteva sculpturi ale artistului plastic Palkó Ernest, care, prin îndemânarea sa, reinterpretează expresivitatea figurii umane.

În weekend (de vineri până duminică), Casino-ul din Parcul Central găzduiește Festivalul Handmade Business. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor bucura de o expoziție deosebită de produse artizanale, dar și participa la ateliere cu diferite tehnici de lucru atât pentru adulți cât și pentru copii, momente artistice și seminarii destinate creșterii și dezvoltării unor afaceri handmade.

Ce ziceți de o plimbare prin parc și o vizită pe la târg?

Festivalul Handmade Business Cluj 2017 | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Cu evenimente numai bune de.. „trăit” începem și săptămâna viitoare! Luni, 6 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților, Adrian Naidin revine pe scenă, oferindu-vă o aventură muzicală, într-un univers aflat la granița dintre jazz și rock.

Vă dorim o săptămână plină de soare, cer senin, vânt călduț și mireasmă de primăvară!

Evenimente recomandate Cluj.com
Pentru a vizualiza întreaga listă de evenimente, click aici. 
Fotografie reprezentativă: Mihail Onaca