Ce poți face în Cluj în perioada 20 – 25 decembrie?

de | | 2 Minute

Ce poți face în Cluj în perioada 20 – 25 decembrie?

Săptămâna 20 – 25 decembrie, dar și zilele imediat următoare acesteia reprezintă acea perioadă a anului așteptată de toată lumea, de la mic la mare!

Chiar dacă pregătirile sunt în toi, iar noi toți suntem prinși în goana cumpărăturilor, ambalarea cadourilor, împodobirea bradului și prepararea bucatelor tradiționale, delicioase, merităm o mică pauză în una din serile acestea iernatice.

Cluj.com vă sare în ajutor și de această dată și vă recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente ale acestei perioade!

Marți, 20 decembrie, vă puteți lăsa prichindeii la o Seară de Povești la librăria Cărturești din Iulius Mall. Dumneavoastră sunteți invitați, începând cu ora 19, la vernisajul expoziției Inside Out, la Fabrica de Pensule. Aceasta reunește lucrările a 9 fotografi ce au concurat în cadrul Expo Marathon 2016.

Seara de povești la Cărturești - Iulius Mall, Cluj-Napoca

Miercuri, 21 decembrie, trebuie să participați la lansarea primului documentar profesionist despre misterele pădurii Hoia-Baciu! Pentru cei care doresc însă să simtă din plin magia Crăciunului încă de pe acum, corul Ave Musica va susține un concert de colinde în sala Studio a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, de la ora 19. Și împătimiții de teatru au ce face în această seară! Spectacolul Pour Toujours (În vecii vecilor) se joacă pe scena Teatrului Maghiar, iar intrarea este liberă, biletul fiind oferit în dar de conducerea instituției.

Concert Coral de Crăciun | Evenimente în Cluj | Cluj.com

Joi, 22 decembrie, sărbătorim majoratul spectacolului Zbor deasupra unui cuib de cuci, de la ora 19, la Teatrul Național. Această piesă de teatru este și cel mai longeviv proiect al Naționalului clujean. Tot seara de joi ne încântă cu un alt concert extraordinar de colinde, organizat de Filarmonica de Stat „Transilvania” la Casa Universitarilor, de la aceeași oră.

Vineri, în data de 23 decembrie, vă recomandăm o plimbare prin Târgul de Crăciun din Piața Unirii pentru a completa lista de cumpărături cu ultimele achiziții, fie ele decorațiuni sau bucate. De ce nu, puteți da și o tură pe patinoarul amplasat în cadrul târgului sau puteți face câteva poze sub minunata boltă de lumini. Cine știe? Poate se vor transforma în cadoul ideal.

Târgul de Crăciun 2016, în Piața Unirii din Cluj | Cluj.com

Zilele de sâmbătă, 24 decembrie, și duminică, 25 decembrie, sunt ele evenimente, în sine, așa că tot ce vă indemnăm să faceți este să petreceți timp alături de cei dragi, să vă bucurați de tot ceea ce înseamnă strălucirea și muzicalitatea Crăciunului, să vă încântați cu daruri și să simțiți multă iubire și căldură în suflete!

Echipa Cluj.com vă dorește sărbători frumoase și împlinite!

Evenimente recomandate de Cluj.com
Pentru lista evenimentelor care au loc în această săptămână, accesați cluj.com/evenimente și selectați ziua dorită.
Fotografie: Liviu Moga