Ce cadouri facem în luna martie?

de | | 3 Minute

Ce cadouri facem în luna martie?

Primăvara începe cu un omagiu adus celor mai frumoase, gingașe și tandre dintre noi. Renașterea naturii, un nou ciclu al vieții celebrează ceea ce definește femeia, ca un început a toate și ca o eternă speranță a lumii în care trăim. Dincolo de natura simbolică și poetică a acestei sărbători, abordarea pragmatică este cea care face să ne crească cortizolul.

Veșnica dilemă legată de cadouri crește emoția acestei sărbători. Opțiunile par a fi atât de variate, oferta este atât de ispititoare, cu toate acestea, durerile de cap sunt pe măsura aprecierii pe care dorim să o exprimăm prin gesturile noastre. Clasicele cadouri: florile, bijuteriile, parfumurile, articolele vestimentare, cosmeticele sunt, desigur, mulțumitoare și vor rămâne mereu apreciate de femei. Însă, merită să privim situația dintr-un alt punct de vedere ca să ajungem la rezultate neașteptate. Nonconformismul în abordare este sugerat mai ales că noi, ardelenii, conform sondajelor, suntem considerați cei mai generoși oameni din această țară atunci când dorim să ne exprimăm iubirea pentru femei în ziua de 8 martie. Ce puteți să oferiți femeilor din viața voastră în luna martie?

Câteva sugestii de cadouri pentru luna martie:

1. Așa cum la bărbați dragostea trece prin stomac, la femei, pasiunile devin vulcanice atunci când vine vorba de vestimentație. Dar și aici trebuie să fim nuanțați, dacă tot suntem nonconformiști. Așadar, o pereche de dresuri stilate va putea bucura orice spirit feminin. Din fericire pentru noi, Clujul are magazine pentru toate buzunarele și definițiile și, cu siguranță, veți putea alege ceva deosebit. Mai mult, în luna martie se vor desfășura evenimente interesante dedicate frumuseții și stilului și le puteți vizita pentru a vă inspira.

Ce cadouri facem în luna martie? 1

2. Un alt cadou care va bucura în mod sigur orice femeie este un abonament la Spa. Ca să rămânem pragmatici, perioada răsfățului o puteți stabili în funcție de buget și preferințe. Și aici orașul Cluj ne ajută cu o ofertă bogată de saloane de unde puteți cumpăra aceste cadouri.

3. Un afiș cu poza femeii pe care doriți să o surprindeți în luna martie cu un gest de apreciere este o altă sugestie de cadou. De asemenea, un portret în stilul pop-art va fi prețuit de spiritele care sunt interesate de arta contemporană.

Ce cadouri facem în luna martie? 2

4. Femeile iubesc oglinda și le place să fie fotografiate. Veniți în întâmpinarea acestor dorințe care rămân nemărturisite de cele mai multe ori, și achitați o sedință foto profesională. Orașul nostru abundă de fotografi și artiști talentați și pricepuți care vor pune în valoare frumusețea femeii.

5. O petrecere acasă, între prieteni, poate fi un alt prilej de bucurie pentru domnișoare și doamne. Indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie, puteți opta pentru a pregăti o masă suvuroasă pentru prietene sau fetele dragi din viața voastră.

6. O excursie în țară sau spre o destinație exotică poate fi o altă modalitate prin care vă puteți exprima prețuirea pentru femei.

Datele sociologice sugerează că sărbătoarile lunii martie nu sunt un prilej prin care doar bărbații își manifestă afecțiunea și apreciarea față de femei, ci și un eveniment prin care femeile își pot exprima prețuirea pentru mame, fiice, prietene, colege. Nu ezitați, așadar, să bucurați ființele dulci din viața voastră cu daruri alese inspirat!

Redactor: Veronica Onea
Sursă foto: Pinterest