Fă primul pas spre căutarea fericirii cu Agenția Mira!

de | | 4 Minute

Fă primul pas spre căutarea fericirii cu Agenția Mira!

Ești singur/ă în căutarea iubirii? Nu aștepta să cadă din cer! Dă importanță acestui aspect al vieții tale! Noi, Agenția Mira, te ajutăm să găsești persoana potrivită!

În ziua de azi, lipsa de comunicare ne determină să fim mai mereu singuri, să petrecem o viață solitară. Acordăm o mai mare importanță planului material, locului de muncă lăsând familia, prietenii, sentimentele pe un plan secundar. Socializarea nu mai are același înțeles ca pe vremuri. Balurile, banchetele, petrecerile au fost treptat înlocuite de internet și televizor. Am devenit sclavii internetului, locul unde se desfășoară mai nou întâlnirile. Dar să interacționezi pe internet cu o persoană pe care nu o vezi, nu o auzi, ci doar crezi în ceea ce transmite, nu înseamnă relație. Niciodată nu se știe ce se poate ascunde în spatele unui ID, al unui nume. Important este să vezi persoana, să știi că într-adevăr că există așa cum se descrie a fi.

Agenția Mira înțelege greutățile întâmpinate în găsirea persoanei potrivite, al unui partener de viață. De aceea venim în întâmpinarea celor singuri, aflați în căutarea jumătății, în găsirea unei persoane reale alături de care să înceapă o nouă viață. După anumite experiențe negative avute pe internet, foarte multe persoane singure care doresc să aibe o relație își pierd încrederea și nu mai au curajul să încerce. La noi nu se întâmplă aceste lucruri deoarece toate datele sunt păstrate în maximă siguranță și confidențialitate.

Echipa noastră este formată din persoane responsabile, ambițioase, preocupate de importanța binelui pentru cei din jur. Ne place să comunicăm, să oferim sfaturi atunci când ne sunt cerute, să contribuim la fericirea celorlalți, dar cel mai important să găsim acele două jumătăți care împreună devin un întreg. Acceptăm persoane libere, serioase, care într-adevăr își doresc o relație de viitor.
Noi încercăm să facem tot posibilul pentru a aduce un surâs, o bucurie pe fața tuturor, dar este bine să fii conștient de faptul că Agenția Mira nu deține bagheta magică. Trebuie să aștepți în viața ta pe cineva compatibil cu tine. Toți visăm, dar nu trebuie să ne focalizăm pe ceea ce nu ni se potrivește. Creezi o relație cu cineva care are ceva în comun cu tine.

Romantici în doi la serate elegante și în călătorii minunate

Din experiența noastră bogată, cele mai bune prilejuri de a stabili noi relații, chiar legături unice, sunt evenimentele gândite de noii în cel mai mic detaliu, precum sunt seratele elegante și excursiile în locuri cu adevărat interesante din lume. Am fost primii care am organizat seratele și evenimentele pentru singles în Romania și chiar în Italia, nici măcar speed-date nu exista când a început Agenția Mira cu seratele, nu mai vorbim de excursii și vacanțe pentru singles.

Și în acest an, am gândit o serie de evenimente prin intermediul cărora să cunoașteți oameni interesanți, să vă depășiți propriile limite, să dărâmați acele ziduri imaginare care vă împiedică să vă găsiți jumătatea.
Toți cei care sunt în căutarea unei relații de lungă durată sunteți așteptați la serata organizată de Agenția Mira sâmbătă, 11 februarie, ora 20.00, într-un restaurant elegant din Cluj-Napoca.

agenția mira cluj

La fel ca la toate seratele noastre, vă pregătim o seară specială definită prin eleganță și rafinament. Vă veți simți importanți într-o atmosferă de sărbătoare dată de meniul festiv, muzica de calitate și invitații speciali. Vino la o seară plină de magie în care rolul principal îl are dragostea! Pentru rezervări vă rugăm să sunați la telefoanele: 0264 458 094; 0724 982 651; 0757 643 978.

De asemenea, dacă iubiți călătoriile și vă căutați sufletul geamăn, vă invităm alături de noi într-o excursie la Istanbul care va avea loc în perioada 28 martie-3 aprilie. Rezervările se fac acum. Așteptăm să ne contactați! Aveți șansa să descoperiți singurul oraș din lume ce se întinde pe malurile a două continente, Europa și Asia, pitorescul Istanbul. Aveți șansa ca în timp ce vă veți bucura de croaziera pe Bosfor, vizitele la muzeu, la Insula Piraților, de serata turcească, să vă găsiți sufletul pereche. Vom avea alături de noi un ghid foarte bine pregătit (fără exagerare îl putem numi o enciclopedie în materie) care va descrie într-un mod cu totul inedit obiectivele turistice vizitate.

istanbul agenția mira cluj

Tot în această perioadă facem rezervări pentru vacanța la mare în Italia, în stațiunea Sabaudia, cunoscută ca stațiunea vipurilor. Și unde altundeva mai romantic să întâlnești persoana potrivită decât într-un decor de basm de pe plaja exclusivistă Sabaudia? Iar romantismul se va împleti bine cu statul la soare pe plajă, vizitarea frumoasei capitale Roma, vizitarea muntelui Circeo, unde se spune că Ulise a fost ținut prizonier de către vrăjitoarea Circe, sau savurarea unor preparate pe bază de fructe de mare într-un restaurant italian de lux.

Reamintim că la excursii participă persoane din întreaga țară și că rezervările se fac apelând 0264 458 094; 0724 982 651; 0757 643 978.

Caracterizată prin profesionalism și devotament, Agenția Matrimonială Mira a reușit de-a lungul timpului să dea posibilitatea întâlnirii sufletului pereche pentru mii de oameni, fiind martoră a mii de căsătorii. Primul sediu l-a avut deschis în Italia, în anul 1993, iar de 25 de ani formează cupluri trainice în Cluj-Napoca. Agenția Mira dorește să ajute și alte persoane singure din România care doresc o relație stabilă și serioasă, iar în acest scop are în vedere deschiderea altor francize în orașe din țară.

Alătură-te celor care doresc să-și schimbe viața, celor care doresc să găsească persoana potrivită alături de care să pornească în minunata călătorie spre iubirea eternă!

Adresa: str. Cioplea, nr. 3, Cluj-Napoca
Telefon: 0264 458 094, 0724 982 651, 0757 643 978.
Facebook