Cățeii de la Ecarisaj – hrană, căldură și afecțiune în sezonul rece

de | | 2 Minute

Cățeii de la Ecarisaj beneficiază de o grijă sporită în timpul iernii

Cățeii de la Ecarisaj sunt foarte jucăuși și mereu încântați de interacțiunile pe care le au cu oamenii ce vin aici. Din fericire, aceștia dispun, în sezonul rece, de condiții de găzduire raportate la vreme. Cele 250 de patrupede sunt găzduite într-un adăpost cu o temperatură constantă de 7-9 grade, chiar și când este ger. De asemenea, hrana și asistența sanitară le sunt asigurate în permanență.

Adăpostul unde sunt găzduiți cățeii de la Ecarisaj este pregătit pentru situații extreme. Au fost instituite celule de criză pentru astfel de situații, iar instalațiile termice funcționează mereu la capacitate maximă. Personalul a fost și acesta suplimentat, astfel ca cineva să fie acolo în permanență, dar și pentru cazuri neprevăzute. Astfel, câinii se bucură de siguranță și supraveghere constantă.

Cățeii de la Ecrisaj

Cu toate acestea, cățeii de la Ecarisaj au nevoie, mai presus de toate, de niște persoane iubitoare care să se joace cu ei și să le ofere atenție sau chiar să îi ia acasă și să devină, astfel, parte din familie. Dacă sunteți interesați sau vreți să îi cunoașteți mai bine, puteți accesa site-ul Centrului de gestionare al câinilor fără stăpâni. Cățeii sunt, mai mult ca siguri, nerăbdători să vă cunoască, să vă întâlnească și să vă jucați cu ei.

Cineva spunea, cândva, că noi, oamenii, nu merităm câinii. Însă putem să demonstrăm că acest lucru nu este nici pe aproape de adevăr sprijinind adorabilii căței de la Ecarisaj fie adoptându-i, fie oferindu-le ajutorul și dragostea noastră.

Sursă informații: Emil Boc
Sursă foto: Cluj.com