Câștigătorii loteriei Crăciun în stil suedez

de | | < 1 Minute

Câștigătorii loteriei Crăciun în stil suedez

Au fost desemnați câștigătorii loteriei publicitare ”Crăciun în stil suedez”

Cluj-Napoca, 08 ianuarie 2015 – La Polus anul acesta, Moșul a adus spiritul sărbătorilor de iarnă chiar de la el de acasă, din Nord. Cumpărăturile din centrul comercial au adus pentru doi transilvăneni norocoși două bijuterii suedeze pe patru roți – un Volvo XC60 și un Volvo V40.

Centrul comercial din inima Transilvaniei a răsplătit și anul acesta fidelitatea clienților săi. În perioada 07 noiembrie – 22 decembrie 2014, la Polus s-a desfăşurat loteria publicitară ”Crăciun în stil suedez” unde au fost puse la bătaie două mașini suedeze pur sânge – un Volvo XC60 sau un Volvo V40.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor a avut loc în prezența publicului, pe data 23 decembrie 2014, la ora 17.00, în Piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informaţii.

În urma extragerii a fost desemnat câștigător al autoturismului Volvo XC60 domnul Sabin Ilie-Dan din Cluj-Napoca, iar autoturismul Volvo V40 i-a revenit domnului Caba Daniel din Municipiul Turda.

Predarea premiilor către câştigători va avea loc în data de 15 ianuarie 2014, la ora 17.00.

Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.