Delicii și arome cartofisserie în food court Iulius Mall Cluj

de | | 2 Minute

Cartofisserie – cartofi proaspeți, tăiați și prăjiți pe loc!

De curând, pofticioșii au o nouă destinație în food court-ul Iulius Mall Cluj. Cartofisserie propune un concept delicios, în care cartofii aromați și condimentați sunt vedete. Noul restaurant de tip fast food din Iulius Mall Cluj, inaugurat recent în food court, este locul în care poți savura cartofi tăiați și prăjiți pe loc, în combinații apetisante.

Așa cum îi spune numele, Cartofisserie s-a născut din dragoste de cartofi. Gătiți până devin aurii și crocanți, cartofii din meniul noii locații îți surprind simțurile, fiind mereu proaspeți și desăvârșiți. Iar pentru că adevăratul gust Cartofisserie este atunci când feliile dolofane de cartofi sunt scăldate în sosuri realizate după rețete originale, poți alege să dai un plus de savoare cu cele 13 combinații apetisante, cu pastă de roșii, chilli, cimbru, anason, ghimbir, chimen, nucșoară, brânză fină, sirop de Liege și chiar băuturi rafinate.

cartofisserie

Pentru o experiență culinară completă, Cartofisserie propune un meniu din care nu lipsesc preparatele din carne, pregătite pe îndelete și aburinde. PUIpițe suculente și fragede, Mititele delicioase din carne tocată atent condimentate, cârnăciori Picănței, Ribzișoare (costițe de porc) crocante sau frigăPUI marinate sunt opțiunile apetisante care pot da un gust special pauzei de masă. Desigur, servite în compania cartofilor gătiți regește și a sosurilor ingenioase.

Indiferent dacă vrei o gustare pe fugă sau un meniu savurat în tihnă, te așteptăm la Cartofisserie, în food court Iulius Mall Cluj!

Cartofisserie este un brand românesc, lansat în iunie 2017, care a ajuns la 14 locații, în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Ploiești.