Începe-ți cariera în industria automotive cu AROBS

de | | 2 Minute

Începe-ți cariera în industria automotive cu AROBS

Primăvara aduce noi începuturi în formă de internship software development, embedded. Această oportunitate menită pentru studenții din Cluj, în ani terminali, începe în data de 5 aprilie 2021.

Ce este embedded?

Sistemul embedded sau încorporat este o combinație de hardware și software creat pentu a îndeplini sarcini specifice. Acestea se găsesc în majoritatea device-urilor electronice moderne, de la ceasuri digitale, la semafoare, la electrocasnice inteligente, până la autovehicule hibrid.

Primele sisteme embedded moderne au fost folosite în cadrul proiectului Apollo în Apollo Guidance Computer dezvoltat de renumitul institut MIT în anii 60. Astfel, aceste sisteme au contribuit semnificativ la aselenizare.

Astăzi aceste sisteme embedded stau la baza industriilor de automotive, IoT, industria medicală, de telecomunicații și nu numai.

Internshipul embedded – este pentru mine?

Internshipul embedded este organizat în cadrul verticalei de automotive AROBS Cluj pentru studenții din ani terminali. Astfel, este menit studenților din anul 4 de la UTCN, anul 3 de la UBB sau studenților masteranzi. Pe lângă cerințele tehnice, aplicanții au nevoie de cunoștințe medii/avansate ale limbii engleze.

Cum aplic?

Studenții din anii terminali pot aplica prin trimiterea CV-ului la adresa de mail [email protected] până la data de 12 martie 2021. După perioada de selecție și testare, cei mai buni 5 studenți vor participa la internship în birourile AROBS Cluj, începând cu data de 5 aprilie.

Aceștia vor avea parte de mentori din industria automotive și de provocări interesante, practice, 4-6 ore / zi. La sfârșitul internshipului vor avea oportunitatea de a prezentare proiectul lor final creat în fața colegilor. Astfel începe inițierea într-o cariera de viitor.

Despre AROBS

AROBS este o companie de top, de software development din România. Astăzi are aproape 1000 de angajați în 7 sedii internaționale și 7 sedii în România. A fost votată în topul companiilor de către angajați în 2020, pe platforma undelucram.ro, astfel fiind inclusă în catalogul a cei mai buni angajatori pentru care să lucrezi în 2021. Tot recent a fost desemnată a două firmă românească în top, din Cluj de către Transilvania Business Magazine.

Dacă crezi că AROBS este compania potrivită pentru inițierea carierei tale în industria automotive, trimite CV-ul tău pe [email protected] până la data de 12 martie.

Nu este pentru tine această oportunitate? Dă vestea mai departe către un prieten.


Articol publicitar
Noutăți de la AROBS Transilvania Software » aici.