Unde ne bem cafeaua de dimineață? Monika’s Coffee

de | | 3 Minute

Cafeaua de dimineață. Începe ziua cu o doză de voie bună!

O zi bună începe, desigur, de la cafeaua de dimineață. Pentru unii trezitul de dimineață este motivat de gustul inconfundabil al cafelei. Pentru alții, diminețile nu sunt întocmai vesele, de aceea au grijă să își recapete pofta de viața cu ajutorul cafelei. Indiferent de motivul pentru care o bei, un lucru e sigur: dimineața, „personajul” cel mai iubit este cafeaua.

Cum arată o dimineață la Monika’s Coffee?

Vă mai amintiți de bicicleta veselă și zâmbitoare de la Monika’s Coffee? Ei bine, trebuie să știți că acum o găsiți într-un singur loc: Parcul Tetarom 1, lângă clădirea BT.

Cafeaua de dimineata
Pe lângă cafeaua veselă și aromată te poți bucura și de o gură de aer proaspăt , în prezența norilor îndrăzneți din ultima perioadă. Dar nu numai atât. Cafeaua de dimineață vine la pachet cu multe zâmbete din partea celui care te va servi. „Cafeaua zâmbitoare”, cum i s-a mai zis îți va reda doza de bună dispoziție necesară unei zile de lucru.

Cafeaua de dimineata

Arome jucăușe pentru zâmbete energice

Gusturile cafelei sunt atât de diverse, încât, oricâte ai încerca, vei fi mereu surprins de aromele create. Care sunt secretele unei cafele reușite? În primul rând, calitatea acesteia și locul de proveniență. Ei bine, Monika’s Coffee nu face compromisuri. Își ia în serios jobul, de aceea are grijă ca cele mai autentice arome să ajungă în paharele noastre. Pentru că știe din experiență ce satisfacție poate crea o aromă intensă a cafelei. Mai știe, de asemenea, rolul pe care cafeaua de dimineață îl are în viața clujenilor. De aceea, împărtășește pasiunea ei cu fiecare pahar de cafea pe care îl oferă.

Cafeaua de dimineata

Nu te îngrijora dacă nu ești un împătimit pentru cafeaua de dimineață. Monika’s Coffee îți poate stimula energia și prin alte licori de acestea magice. Ceaiuri, fresh, limonadă, ciocolată caldă și mocacino.

Potrivită pentru …. oricând ai nevoie


Știm acele momente când cafeaua de dimineață se transformă în cafeaua de amiază, sau chiar, în unele situații, în cafeaua de seară. Motivele pot fi diverse: gust, oboseală, obișnuință, etc. Un lucru e sigur: cafeaua provoacă dependență. Cafeaua are acel gust care, odată savurat, te va „bântui” toată viața. Nu te poți sătura de cafea niciodată. Mai ales dacă vine la pachet cu un zâmbet și o doză de bună dispoziție.

Cafeaua de dimineata

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook