Cafea pe bicicletă: noutăți de la Monika’s Coffee

de | | 2 Minute

Cafea pe bicicletă

Dacă nu s-a văzut până acum, ne place cafeaua! Clujenilor, în general, le cam place cafeaua. Probabil și deoarece în ultimii ani standardele în ceea ce privește licoarea magică au devenit mult mai ridicate, iar micii antreprenori locali nu au stat prea mult pe gânduri și s-au conformat. Așa că ne bucurăm de cafea bună în oraș.

Monika’s Coffee ne atrage mereu atenția pentru că, pe lângă aromele care ne ajung până-n suflet, include și un concept drag nouă: acela al mobilității. Cafeaua circulă așadar pe bicicleta Monika’s Coffee și ajunge în nenumărate locuri de prin oraș și împrejurimi (în vară, ne-am bucurat să o găsim inclusiv la Băile Cojocna!).

Bicicleta Monika’s Coffee ajunge în Parcul Tetarom

Începând de joi, 15 noiembrie, bicicleta Monika’s Coffee se află în Parcul Tetarom, pe str. Tăietura Turcului, nr. 47, clădirea A1. Pe lângă sortimentele de cafea cu care ne-a obișnuit, Monika a pregătit, odată cu deplasarea în noua căsuță, câteva produse noi și aromate:

  • Ciocolată caldă neagră
  • Ciocolată caldă albă
  • Ciocolată albă cu arome
  • Moccacino
  • Cafea fără cofeină
  • Sucuri BIO

cafea pe bicicleta monika 2

Vestea bună pentru cei din zonă este că, începând cu luna decembrie, la simpatica bicicletă Monika’s Coffee se va găsi și deliciosul smoothie de căpșuni și banane! Iar pe viitor, ni se pregătesc și alte surprize gustoase.

Mobilitatea de care aminteam dă ocazia reinventării și ideilor noi: astfel, în Parcul Tetarom, Monika’s Coffee va propune și va promova săptămânal „Produsul săptămânii”. Iar clienții fideli sunt recompensați: la 5 cafele cumpărate, vor primi gratuit o cafea sau o ciocolată caldă.

Altfel, puteți urmări activitatea Monika’s Coffee și pe pagina sa de Facebook (» aici) căci se lasă de obicei cu surprize! De exemplu, la Cojocna, cafeaua chiar a făcut casă bună cu magia, Monika’s Coffee având ca invitat… un magician!

Date de Contact:
Email: [email protected]
Telefon: 0765 904 379
Orar: 08:00 – 15:00
Facebook
Instagram