5/5 din 4 reviews
Monika`s Coffee cluj

Monika’s Coffee Cluj

Discutăm despre magia Monika’s Coffee Cluj atunci când mirosul inconfundabil al unei cafele bune se îmbină cu un zâmbet cald de dimineață, iar întâlnirea dintre cele două elemente esențiale se petrece sub razele blânde ale soarelui. Imaginați-vă mirosul cafelei care apare, dis-de-dimineață, dinspre bicicleta boemă, care are un scop precis: să ofere cafea excepțională, un fresh hrănitor, un ceai răcoritor și un zâmbet prietenos trecătorilor.

Sau, mai bine, după-amiază, pe un soare dogoritor, aceeași bicicletă vine în ajutorul vostru cu o cafea bună cu înghețată: o bucurie de arome răcoroase. Dacă nu ești obișnuit să te răcorești cu o cafea, te poți bucura la fel de bine de alte băuturi răcoritoare: fresh și limonadă proaspete. Iar dacă ești în căutarea unui preparat care să constituie și o porție de vitamine, încearcă un smoothie.

Din suflet pentru tine

Monika’s Coffee e hotărâtă să vă facă diminețile sau după-amiezele mai frumoase, cu produse de calitate. For the love of coffee în orice moment al zilei, Monika’s Coffee pregătește o varietate mare de cafele, specialități cu înghețată, arome inedite, toate pe gustul iubitorilor de cafea magică.

Deoarece magia se regăsește cel mai bine în povești, Monika’s Coffee își propune să vă binedispună prin varietăți de cafea cu poveste, care vă vor purta simțurile pe tărâmul aromelor speciale.

Conceptul Monika’s Coffee este unul simplu, deci valoros:

„Îi facem pe oameni bucuroși cu un produs de calitate, pe care-l pot găsi în apropierea lor, înainte de job, sau la o pauză de prânz”.

Mai mult decât atât, Monika iubește mediul înconjurător. De aceea, dacă tot ne-am obișnuit cu vesela ei cafea, atunci ar fi bine de știut că există opțiunea să savurezi cafeaua într-un mod inedit. Acum paharele sunt din tărâțe de ovăz și făină de grâu, atât de prietenoase cu natura. Mai trebuie să știți că acestea și durează până la 40 de minute.

Dacă scopul este atins, atunci Monika se consideră mulțumită. Nu uitați să-i faceți cu ochiul dacă vă place cafeaua ei. (conform logo-ului).

Dacă ajungeți în perioada următoare prin Parcul Tetarom I în zona clădirii BT, face-ți-i o vizită. Se va bucura să vă cunoască și să împărtășească din poveștile ei. O găsiți acolo de la 08:00 la 16:30.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Caldare Alin
5
Merintoni Andrada
Amazing coffee <3
Cafeaua super buna si cele mai frumoase zambete din oras :D
5
Levi kurko
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole