5/5 din 4 reviews
monikas-coffee-cluj

Monika’s Coffee Cluj

Atunci când mirosul inconfundabil al unei cafele bune se îmbină cu un zâmbet cald de dimineață, iar întâlnirea dintre cele două elemente esențiale se petrece sub razele blânde ale soarelui, discutăm despre magia Monika’s Coffee Cluj.

Imaginați-vă că pe străzile Clujului apare, dis-de-dimineață, o bicicletă boemă care are un scop precis: să ofere cafea excepțională, un fresh hrănitor, un ceai răcoritor și un zâmbet prietenos trecătorilor.

Sau, mai bine, după-amiază, pe un soare dogoritor, aceeași bicicletă vine în ajutorul vostru cu o cafea bună cu înghețată: o bucurie de arome răcoroase!

Ei bine, nu mai e necesar să vă imaginați aceste lucruri: Monika’s Coffee e hotărâtă să vă facă diminețile sau după-amiezele mai frumoase, cu produse de calitate. For the love of coffee în orice moment al zilei, Monika’s Coffee pregătește o varietate mare de cafele, specialități cu înghețată, arome inedite, toate pe gustul iubitorilor de cafea magică.Deoarece magia se regăsește cel mai bine în povești, Monika’s Coffee își propune să vă binedispună cu varietăți de cafea cu poveste, care vă vor purta simțurile pe tărâmul aromelor speciale. În fiecare lună, veți avea surpriza de a fi serviți chiar de personaje din povești celebre.

Conceptul Monika’s Coffee este unul simplu, deci valoros: „îi facem pe oameni bucuroși cu un produs de calitate, pe care-l pot găsi în apropierea lor, înainte de job, sau la o pauză de prânz”. Dacă scopul este atins, atunci Monika se consideră mulțumită. Nu uitați să-i faceți cu ochiul dacă vă place cafeaua ei. (conform logo-ului) 

 

Informatii de contact

Numele locatiei:Monika’s Coffee Cluj
Contact: E-mail Facebook
Telefon:+40 765 904 379

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Caldare Alin
5
Merintoni Andrada
Amazing coffee <3
Cafeaua super buna si cele mai frumoase zambete din oras :D
5
Levi kurko
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole