Unde poți bea cea mai „zâmbitoare” cafea to go?

de | | 2 Minute

Unde poți bea cea mai „zâmbitoare” cafea to go? Urmărește bicicleta Monika’s Coffee

Diminețile sunt întotdeauna mai frumoase cu o cafea to go gustoasă. După-amiezele sunt și ele parcă mai revigorante cu un iced coffee pregătit așa cum se cuvine. Cu alte cuvinte, orice moment al zilei are un plus-valoare cu o cafea delicioasă la îndemână.

De asta se ocupă Monika’s Coffee, o bicicletă cochetă și foarte versatilă în a pregăti diverse sortimente de cafea to go și răcoritoare care să-ți îmbogățească ziua. Fie că ești în plină activitate prin oraș, pregătit pentru festivalurile verii, dornic de un weekend la băi sau, cine știe, poate cu gândul deja la mare, Monika’s Coffee este gata să-ți încânte simțurile cu o cafea „zâmbitoare”.

Cum, o găsim oriunde?

Ei bine, în perioada următoare clujenii se pot bucura de specialitățile Monika’s Coffee la Băile Cojocna, acolo unde mulți oameni aleg să petreacă măcar o după-masă, dacă nu un întreg weekend; cu atât mai mult cu cât s-ar părea c-am scăpat, în sfârșit, de ploi și ne putem bucura liniștiți de soarele văratic.

Pentru festivalierii cu acte în regulă, e bine de știut că minunățiile de la Monika’s Coffee vor putea fi încercate la Electric Castle Festival, în perioada 18 – 22 iulie. Dacă ai nevoie de un fresh după o noapte lungă sau dacă simți nevoia să-ți îndulcești mahmureala cu un Iced Caramel Macchiato, Monika este persoana potrivită să te ajute. Desigur, cafeaua cu zâmbet va fi la dispoziția tuturor, în orice moment al zilei, foarte aproape de locul în care se întâmplă magia EC.

După festivalul electric, Monika’s Coffee fuge la mare să dea și acolo o mână de ajutor. Toți pofticioșii de cafea bună care vor ajunge în Costinești trebuie să știe că din 25 iulie și până la începutul lunii septembrie, Monika va fi pe plajă cu sortimentele de cafea gândite special pentru vară.

Cei care rămân în Cluj îți vor duce dorul, Monika! 🙂 Până atunci, însă, urmăriți pagina de Facebook Monika’s Coffee pentru toate noutățile legate de locațiile unde poate fi încercată cafeaua zâmbitoare.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook