Cadouri chic pentru cele mai iubite femei de la Chic Bijoux Cluj

de | | 2 Minute

Cadouri chic pentru cele mai iubite femei de la Chic Bijoux Cluj

În luna martie, orice femeie merită să fie răsplătită pentru gingășia ei, pentru devotamentul ei, pentru felul în care știe să ierte zâmbind atunci când te aștepți mai puțin. Poate fi mama, poate fi iubita sau amica ta cea mai bună. Fiecare din ele merită atenția cuvenită în prag de primăvară. Noi, la Chic Bijoux vă ajutăm să alegeți cadoul care o va emoționa.

Bijuteriile sunt cadoul cel mai elegant pe care un bărbat îl poate face unei femei. Că este vorba despre inele, cercei, lănțișoare sau brățări atunci când ele sunt purtate conferă persoanei o ținută rafinată, un aer CHIC.

În magazinele noastre găsiți o gamă foarte variată de bijuterii astfel veți putea alege ceea ce se potriveste personalității femeii căreia doriți să-i faceți cadoul. Știm că este greu să alegeți din multitudinea de modele, dar consilierii noștri de vânzări vă vor ghida spre cadoul cel mai potrivit.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (1)

Unde ne găsiți?

În centrul Clujului, vă așteptăm la Chic Bijoux Gallery, strada Matei Corvin. nr. 2, unde veți înțelege rapid că nu este un magazin obișnuit cu accesorii banale, ci o galerie în care fiecare bijuterie este o mică operă de artă. Cunoscând femeia căreia vreți să-i faceți o surpriză, vă vom ajuta să stabiliți câteva criterii după care să vă orientați atunci când alegeți produsul. Vă așteptăm aici cu bijuterii unicat, lucrate manual, coliere cu pietre semi-prețioase, bijuterii ale artiștilor Alexandru Lupu și Odette Lupu dar și bijuterii aduse din diverse colțuri ale lumii.

chic bijoux cluj bijuterii argint aur

În VIVO! Cluj-Napoca, intrarea 2, vis-à-vis de magazinul Zara. Aici veți găsi de asemenea bijuterii aduse din diverse colțuri ale globului dar și bijuterii produse de noi în atelierul Chic Bijoux. Câteva exemple de categorii pe care le veți găsi în standul din VIVO: bijuterii din argint din Israel, bijuterii din argint cu cristale Swarovski, bijuterii placate cu aur, bijuterii cu pietre semi-prețioase din Turcia. Cu siguranță împreună vom face o surpriză plăcută mamei, iubitei sau soției.

fii strălucitoare cu bijuteriile chic (4)

 

Bijuteriile pentru care veți opta le vom împacheta atent în cutiuțe și pungulițe cadou și vor fi însoțite de un certificat de garanție și autenticitate.

Vă așteptăm să dăruim împreună iubire în luna Martie,
Echipa Chic Bijoux

chic bijoux cluj bijuterii argint aur