Burger House: Secretele unui burger perfect

de | | 2 Minute

Burger House: Secretele unui burger perfect, ingrediente în stare naturală, fără conservanți și E-uri

Toamna se instalează încet-încet. În Căsuța Burgerului se muncește cu multă pasiune. Echipa Burger House studiază și experimentează conceptul de burger mai bine de un an de zile, dând naștere un produs complet, care a devenit cunoscut și apreciat în rândul clujenilor și turiștilor care ne vizitează orașul.

Chifla moale și pufoasă, salata crocantă și răcoroasă, roșia dulce-acrișoară, iar, în centrul construcției culinare, carnea de vită suculentă și savuroasă, acestea sunt ingredientele ce aduc pe masa noastră un burger perfect. Rodul muncii și pasiunii celor din Căsuța Burgerului, un burger bine făcut, echilibrat, poate fi savurat împreună cu prietenii sau familia chiar în Centrul Vechi al Clujului, în Căsuța Burgerului, de pe strada Matei Corvin.

burgeri savuroși Burger House delivery Cluj (4)

„Succesul burgerului” de la Burger House se datorează nu numai pasiunii, ci și prospețimii ingredientelor ce-l compun. Aprovizionarea cu materie primă se face zilnic. Ingredientele nu sunt supuse niciunui proces de conservare și, de asemenea, nu sunt congelate. Totul este în stare naturală, fără a se adăuga conservanți și E-uri.

Este o plăcere să te bucuri de un burger perfect într-un local, unde lemnul și verdeața sunt două elemente care se completează armonios. Aflată în apropierea centrului aglomerat al orașului, Căsuța Burgerului prețuiește natura și viața, dovadă stând ingenioasă grădină verde verticală, care răspândește în jur un aer de prospețime. Cât de odihnitoare este ochiului mica oază verde!

Dar Căsuța Burgerului face mai mult decât un iubitor de natură, este un împătimit susținător al ei: 1 ron din prețul fiecărui burger merge pentru plantarea de copaci, pentru a suplini cât se poate tăierile abuzive ale pădurilor.

Respectul față de natură, promovat de Căsuța Burgerului, se regăsește și în politica privind modul de ambalare al produselor oferite. Burger House a ținut cont de realitățile tot mai evidente, și anume de faptul că majoritatea deseurilor vizibile provin din urma consumului produselor fast-food. De aceea, Burger House a integrat în politica sa de împachetare ambalajele reciclabile.

Dacă ți s-a făcut dor de burgerii suculenți, pregătiți cu drag și de grădină noastră verde verticală, te invităm să treci pe la Burger House, din strada Matei Corvin, nr.2.

Ești la birou sau acasă prins cu finalizarea unui proiect important și ți-e poftă de un burger marca Burger House?

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook