Burger House s-a deschis și pe str. Emil Isac, un nou restaurant savuros!

de | | 2 Minute

Burger House s-a deschis și pe str. Emil Isac, un nou restaurant savuros!

V-ați înfruptat din burgerii noștri suculenți și foarte gustoși? V-ați obișnuit cu burgerii proaspeți de la Burger House?

Burger House continuă „povestea” preparatelor gătite din carnea de vită Black Angus, o carne deosebit de fragedă și cu un gust deosebit.

La început de primăvară, ne înnoim și noi și avem o „surpriză” pentru clienții noștri: deschiderea unui nou restaurant Burger House de tip fast food în Cluj.

burger house s-a deschis emil isac cluj (1)

Am ales o locație care să fie ușor de găsit, foarte aproape de centrul orașului, pe strada Emil Isac, nr. 15. Noul restaurant este foarte încăpător, are o capacitate de 40 de locuri și își așteaptă oaspeții cu entuziasm! Designul localului este unul modern, extravagant, în ton cu preparatele ce le puteți servi.

În afară de burgerii noștri deveniți foarte cunoscuți în oraș, în restaurant mai găsiți coaste, steak-uri de vită și somon, pentru cei care preferă peștele.

Toate rețetele care includ carne vor avea ca ingredient principal carnea de vită Black Angus, cea mai apreciată varietate din rasa Angus.

Coastele și steak-urile, ca de altfel toate produsele noastre, sunt proaspete, le puteți alege din vitrina special amenajată, iar apoi vor fi pregătite în cuptorul pe cărbuni al restaurantului. După comandă, puteți plăti la casierie, iar mâncarea va fi adusă la masă de către noi.

Vă așteptăm să gustați din deja consacrații burgeri de vită, dar și din noile preparatele, steak-uri și coaste pregătite în cuptor pe cărbuni, în noul restaurant Burger House de pe strada Emil Isac, nr.15!