Maxim’s Whisky Cafe Bar: Bună dispoziție la maxim!

de | | < 1 Minute

Maxim’s Whisky Cafe Bar: Bună dispoziție la maxim!

Oricine apreciază băutura de calitate și buna dipoziție este binevenit la Maxim’s Whisky Cafe Bar. Mai ales că suntem ușor de găsit, localul nostru fiind poziționat în centrul orașului, în complexul comercial Central.

Situat la etajul 1 al complexului, barul este prietenos, iar personalul de calitate se străduiește ca fiecare client în parte să se simtă în elementul său. Maxim’s Whisky Cafe Bar organizează pentru cei interesați evenimente private cu muzică live, Dj, etc. creând o atmosferă propice pentru cei care doresc să marcheze într-un mod special anumite momente din viața lor.

Însă acum, cu zilele însorite, forfota cea mai mare o găsiți pe terasa laterală aflată la parterul complexului Central, unde este o plăcere să-ți bei cafeaua de dimineață, dar și să savurezi o înghețată când la amiază căldura își face de cap.

Maxim'sWhisky Cafe Bar: Bună dispoziție la maxim!

Fericiți sunt și iubitorii sportului cu balonul rotund. Meciurile din campionatul european de fotbal pot fi urmărite chiar de pe terasă, trăind victoriile și înfrângerile echipelor favorite, acompaniați de cea mai bună bere.

Maxim’s Whisky Cafe Bar dispune de băuturi rafinate, fiind un bar renumit pentru cele 70 de tipuri de whisky de care dispune. Este probabil singurul local din Cluj unde îți poți antrena papilele gustative cu un pahar de Teeling Whisky. Dacă sunteți curioși să alegeți un anume sortiment, aici puteți să degustați astfel încât să consumați exact tăria care este pe placul dumneavoastră.