de | | 2 Minute

Spui brunch si te gandesti la rasfat culinar, la dolce far niente intr-o zi de duminica sau la preparate de care te bucuri ca si cand ai fi intr-o vacanta. „Brunch-ul” face parte din traditia anglo-saxona, o moda a meselor tarzii de unde s-a extins rapid in toata Europa. Este vorba despre o masa luata intr-o atmosfera de deplina relaxare impreuna cu prietenii cei mai apropiati, intotdeauna dupa ora 10.30.

Brunch italiano la Bistro Capriccio

Intre un mic dejun tarziu si un pranz servit devreme, in Cluj-Napoca, Bistro Capriccio va propune brunch-ul care cuprinde cate putin din amandoua. Daca doriti o gustare rapida si delicioasa cu specific italian, trebuie sa incercati neaparat bruschetele pe care le puteti servi alaturi de un pahar de vin.

 Brunch italiano la Bistro Capriccio

Istoria si provenienta bruschetelor este foarte simplu de ghicit… Italia! Cuvantul „bruchetta” deriva din verbul italian „bruscare” înseamnă „a frige pe carbuni” și „brusciare” înseamnă „a arde sau a praji” de unde vine si modul in care a fost facuta prima bruscheta.

Brunch italiano la Bistro Capriccio

Bruschetele sunt o mancare italieneasca foarte veche, cam de pe la 1400, iar reteta initiala s-a pastrat pana in zilele noastre si contine paine (ciabatta sau bagheta frantuzeasca) usturoi, sare, piper si ulei de masline. Astazi, retetele pentru bruschete sunt mai variate, mai bogate si mai imaginative, iar la Bistro Capriccio puteti alege dintre sortimentele:

BRUSCHETTE FUNGHI PORCINI (bruschette, hribi, ulei de măsline, usturoi, pătrunjel) – 300g
BRUSCHETTE SALMONE AFFUMICATO (bruschette, somon afumat, unt, lămâie, pătrunjel) – 300g
BRUSCHETTE FRUTTI DI MARE (bruschette, fructe de mare, ulei de măsline, pătrunjel, lămâie) – 300g
BRUSCHETTE ASORTATE 300 gr

Brunch italiano la Bistro Capriccio

Contact
Adresa: Cluj-Napoca, Str Horea nr. 32
Tel. rezervari: 0364 566713
Tel. Delivery: 0731 304314
Web: http://www.capricciobistro.ro/
Facebook: facebook.com/pizzaclujnapoca