Bringo vine în Cluj și vinde …. timp!

de | | 2 Minute

Bringo vine în Cluj și vinde …. timp!

Platforma Bringo se lasează în orașul Cluj începand cu 02 octombrie și presupune un concept nou, ce se diferențiază față de tot ce există în momentul actual pe piața locală prin 3 aspecte principale:
1. Te pune în legătură cu livratori specializați care îți fac cumpărăturile și ți le aduc acasă, la serviciu sau oriunde soliciți;
2. Livreaza în doar 90 de minute;
3. Se poate comanda prin intermediul aplicației zilnic, de la 09:00 la 21:00.

Bringo este o aplicație disponibilă pe dispozitivele Android si IOS, care se adresează celor care nu au timp pentru cumpărături, persoanelor care lucrează în mediul business, părințiilor ce au copii mici sau pur și simplu persoanelor care își doresc mai mult timp liber pentru ei și familia lor.

Produsele se cumpără la prețul din hipermarket sau supermarket, practic Bringo nu percepe adaos comercial la produsele cumpăratePrima livrare are mereu transport gratuit, iar uneori Bringo desfășoară campanii de vânzare produse ce asigură gratuitatea transportului. Taxa de livrare este de doar 19,99 lei! Spunem doar 19,99 lei deoarece este o sumă modică ținând cont de beneficii: ai livrare în 90 de minute, zilnic, de la 09:00 la 21:00 și o persoană, angajat Bringo, ce se dedică cumpărăturilor tale și cu care poți să comunici în mod direct.

În ceea ce privește coșul de cumpărături, produsele proaspete (legume fructe, carne, pâine) sunt cele mai vândute, urmate de produsele pentru întreținerea casei, pentru bebeluși sau cosmetice.
În plus, aplicația Bringo este atât de simplu de folosit!

După descărcarea aplicației, primul pas pe care îl face cumpărătorul este să seteze o adresă de livrare iar în funcție de locația aleasă, sunt afișate magazinele cele mai apropiate. Clientul intră în magazinul dorit, unde găsește lista produselor.

În platformă sunt afișate peste 35.000 de produse din magazinele Carrefour. Practic, cumpărătorul poate găsi în aplicația Bringo toate produsele care se pot achiziționa fizic dintr-un super sau hypermarket, momentan cu excepția celor foarte mari care nu pot fi transportate de o singură persoană – cum sunt televizoarele, mașinile de spălat, frigiderele etc. De asemenea, aplicația afișează chiar și promoțiile sau noutățiile din magazine, iar fiecare produs are o fotografie și o descriere.

Pasul doi este așezarea produselor în coșul de cumpărături din aplicație, urmând să se afișeze valoarea totală a bonului, cu tot cu taxa de livrare. Comanda este imediat alocată unui livrator, iar acesta merge în magazin si face cumpărăturile. Între client și livrator se păstrează o comunicare în timp real, astfel, spre exemplu, dacă clientul a uitat să comande un produs, poate să trimită un mesaj prin aplicație livratorului Bringo.

După ce a terminat cumpărăturile, livratorul sună clientul pentru a anunța finalizarea comenzii și că urmează să plece spre adresa indicată de client pentru livrarea comenzii.

App Store: http://apple.co/1ZRpTko
Google Play: http://bit.ly/2vlaqCr