Boutique Cluj, cadouri speciale pentru femeile din viața ta!

de | | 2 Minute

Boutique Cluj, cadouri speciale pentru femeile din viața ta!

Primăvara este aproape și găsești de cuviință ca luna martie s-o dedici femeilor din viața ta. Dar oare ce ai putea să le oferi în dar ca să le surprinzi plăcut și să le faci fericite? Și unde să găsești asemenea cadouri?

În centrul orașului, în Piața Avram Iancu, nr. 3, peste drum de Catedrala Ortodoxă, magazinul Boutique este cel mai în măsură să-ți furnizeze cadourile de 8 Martie pentru iubita ta, mama ta sau colegele de serviciu. Știm cu toții cât de greu este să alegem cadoul potrivit. Însă când ne aflăm într-un magazin special destinat suvenirurilor și cadourilor, în care primim și recomandările unei vânzătoare amabile, treaba este pe jumătate făcută.

Din categoria cadourilor simbolice, interesante sunt mărțișoarele din ceramică handmade, cu motive tradiționale românești. Acestea ar încânta orice femeie căruia i-ar fi dăruite. Dacă te gândești la un cadou mai „consistent”, un obiect care să fie purtat sau folosit zilnic, recomandăm produsele din piele naturală: o geantă, o curea, un portmoneu.

cadouri speciale pentru femeile boutique cluj 2

Apoi, mai există genul cadourilor potrivite pentru partenera de viață: produsele naturale pentru relaxare, precum sarea de baie din Praid, din lavandă, mușețel, mentă, trandafir și plante medicinale, lumânările parfumate sau rame foto.

cadouri speciale pentru femeile boutique cluj 2

De asemenea, cadouri speciale care pot fi dăruite în martie în semn de prețuire a feminității pot fi iile tradiționale, confecționate cu mare măiestrie de meșteri populari, vazele de sticlă pictate manual sau icoanele pictate pe sticlă și lemn de către un artist plastic recunoscut din orașul Gherla.

cadouri speciale pentru femeile boutique cluj 2

În magazinul Boutique găsiți nu numai o varietate de cadouri potrivite pentru luna martie, dar și suveniruri pentru prietenii din străinătate.

Produsele autentice de la Boutique vor duce oriunde în lume „o fărâmă” frumoasă din Cluj-Napoca! Vor aminti tuturor cu drag de orașul „comoară”!

Date de contact Boutique Cluj

Adresa: Piața Avram Iancu, nr. 3
Telefon: +40 735 493 963
Program: L-V: 10:00-19:00, Sâ: 10:00-17:00, Du: 10:00-14:00
Facebook