Bistro Sorriso

de | | 2 Minute

Bistro Sorriso.

Deconectare. Energie pozitivă. Zâmbete şi linişte… La Bistro Sorriso timpul trece altfel, căci locul te învăluie într-o atmosferă caldă, o combinaţie plăcută între nostalgii cu arome italieneşti şi vizite la prieteni dragi.

Un spaţiu luminos şi cochet te îmbie să faci o pauză şi să savurezi delicioase preparate italieneşti. Bucătăria italiană, specifică pentru Sorriso, te ademeneşte cu paste, risotto, salate sau fructe de mare, toate specialităţiile fiind făcute după reţete originale şi cu ingrediente italieneşti.

bistro sorriso cluj (4)

Poate acea senzaţie de familiar pe care o ai la Sorriso e dată şi de bucătăria deschisă şi interactivă. Aici, dacă revii de câteva ori, vei observa încântat că bucătarii îţi ştiu preferinţele. Şi te simţi ca acasă, te poţi relaxa…

Un meniu variat, un mic dejun matinal şi un prânz italienesc savuros contribuie la crearea unor momente unice – un festin al simţurilor! Şi cum evenimentele – de la degustări sau drinks after-work, până la concursuri de gătit, au început să se desfăşoare la Sorriso, nu ne rămâne decât să vă recomandăm să faceţi o pauză de masă la Bistro Sorriso, un restaurant al zâmbetelor!

Contact:
Calea Dorobanţilor, nr 48 (Silver Business Center)
Tel. 0786.041444
Adresă de mail: [email protected]
Program: luni-vineri, 8:00 – 18:00

bistro sorriso cluj