Bistro Sorriso – zâmbete și răsfăț culinar

de | | 2 Minute

Un spațiu luminos, o atmosferă prietenoasă și îmbietoare, o invitație la relaxare și bună dispoziție. Așa ne simțim la Bistro Sorriso de fiecare dată când îi trecem pragul. Restaurantul zâmbetelor, cum ne-am obișnuit să-l numim, ne surprinde plăcut cu delicioase specialități culinare gătite după rețete italienești orginale.

sorriso 1_800x533

Aici, e un festin al simțurilor! Treptat, te deconectezi și te lași răsfățat de o lume a gusturilor și aromelor italienești! Savurezi în liniște un risotto alla milanese, o padella di mare sau un cheesecake și te transpui în Italia, cu tot ce înseamnă ea: de la muzică, atmosferă, la oamenii cu energia și zâmbetele lor molipsitoare.

sorriso 2_800x531

Îți poți începe ziua cu un mic dejun energizant și o cafea delicioasă, poți opta pentru un prânz copios, la un pahar de vorbă cu prietenii sau poți să iei parte la evenimentele organizate aici – de la degustări, la drinks after-work, și până la concursuri de gătit.

sorriso 3_800x533
Oricare ar fi contextul, la Bistro Sorriso zâmbetele sunt mereu din partea casei, atmosfera e primitoare și ,,hommy”, iar aromele italienești te vor purta într-o călătorie savuroasă!

Contact:
Calea Dorobanților, nr 48 (Silver Business Center)
Tel. 0786.041444, E-mail: [email protected]
Web: facebook.com/bistrosorriso

sorriso _800x399