Bistro Sorriso – un restaurant al zâmbetelor

de | | 2 Minute

Bistro Sorriso – un restaurant al zâmbetelor

Bistro Sorriso, un restaurant al zâmbetelor, s-a născut dintr-un vis frumos și din dragostea pentru Italia, cu tot ce înseamnă ea: de la muzică, atmosferă, la oamenii cu energia și zâmbetele lor molipsitoare, până la bucătăria italiană, o savuroasă călătorie a simțurilor!

Am creat, așadar, un spațiu al nostru, un bistro cu o atmosferă caldă și primitoare, unde poți să vii cu încredere dacă ți-e dor să mănânci ,,italienește”.

bistro sorriso cluj (19)

Gătind într-o bucătărie deschisă, la vedere, bucătarul-șef Rino vă îmbie cu preparate delicioase, făcute după rețete italienești orginale aduse de el însuși din Italia, chiar din Lazio – unde s-a născut, a crescut și unde a descoperit tainele bucătăriei. Cu ingrediente principale 100% italienești, fiecare specialitate culinară vine astfel cu o poveste proprie, pe care Rino o spune cu multă pasiune și detalii captivante.

bistro sorriso cluj (3)

Ești invitat , astfel, la un mic dejun energizant, la o cafea bună, la un prânz italienesc savuros sau , de ce nu, la un pahar cu prietenii! Vei descoperi un meniu al zilei ,,croșetat” mereu altfel și, în plus, poți alege și să îți petreci la Sorriso cele mai speciale momente din viața ta și a celor dragi.

Nouă ne plac zâmbetele. Ne place să le primim, dar și să le oferim. Te așteptăm așadar cu drag să ne treci pragul, să ne cunoaștem, să împărtășim experiența specială a aromelor italienești, iar la pachet, pentru acasă, noi îți oferim din partea casei zâmbete și bună-dispoziție!

Contact:
Calea Dorobanților, nr 48 (Silver Business Center)
Tel. 0786.041444
Adresă de mail: [email protected]
Program: luni-vineri, 8:00 – 18:00