Veri Barbieri, un loc de răsfăț pentru bărbați | Barber shop Cluj

de | | 3 Minute

Veri Barbieri, un loc de răsfăț pentru bărbați | Barber shop Cluj

Ne concentrăm puțin atenția asupra unui loc pentru bărbați, asupra unui barber shop Cluj. Unul dintre puținele de acest fel, Veri Barbieri este un loc aparte. Mic, dar fermecător, barber shopul de pe strada Moților nr. 38 ne arată o mică parte de istorie.

Veri Barbieri – Un loc așa cum multe ar trebui să fie

Primul impact cu un astfel de loc te va surprinde într-un mod neașteptat. Un decor desprins din alte timpuri îți va încânta privirea și îți va stârni curiozitatea. Într-o armonie cromatică perfectă , fiecare piesă de mobilier se completează cu cealaltă, în ciuda faptului că provin din locuri și povești diferite. Având mulți ani în spate, piesele de mobilier îți propun o călătorie în timp, acolo unde se înființau pentru prima dată barber shopurile.

barber shop cluj (1)

Mai mult decât atât, vei avea ocazia să admiri colecția de ustensile care se foloseau în trecut de către frizeri, alături de tablouri sugestive și multe alte piese valoroase. Dacă ajungi acolo, aruncă-ți privirea pe pereții din spate și întreabă-l pe bărbier despre ele: va fi bucuros să îți spună povestea lor. Desigur, atâta cât timpul îi permite.

barber shop cluj (1)

Cum a apărut meseria de bărbier?

Meseria aceasta este foarte, foarte veche. La începuturile ei, bărbații care o practicau erau persoanele considerate cele mai înțelepte în societate. Istoria antică ne aduce în vedere meseria de bărbier ca fiind una obișnuită pentru servitorii caselor familiilor bogate. Ulterior, devine o activitate mai apreciată, iar bărbații de rang înalt aveau frizer personal care se deplasa la domiciliul fiecărui client. Odată cu acestea, existau și saloane de frizerii comune, pentru cei care nu își permiteau să aibă un bărbier personal. Această meserie a prins amploare tot mai mult în urma decretului papal din 1092. Prin acesta, se cerea ca fiecare bărbat romano-catolic să își înlăture părul facial. Putem observa că această meserie s-a născut pentru bărbați. În prezent, însă saloanele cosmetice se adresează în special doamnelor.

Bărbieria din centrul Clujului

Ușor neașteptat poate, Veri Barbieri este despre un om. Un om pasionat care a acumulat o experiență vastă în domeniu și care pune confortul clienților pe primul plan. Veri Barbieri Cluj, cum îi spune și numele ( veri » vero (it.) = adevărat, barbieri (it.) = bărbier) este un loc în care te vei bucura de calitatea serviciilor oferite. Profesionalismul și îndemânarea de care dă dovadă Mihai, vor contribui la o experiență plăcută care te va provoca să revii cu drag.

Barber shop Cluj

De ce să mergi la barber shop Cluj – Veri Barbieri?

#1 este un motiv perfect de a te relaxa și desprinde de cotidian
#2 nevoia de a te tunde se poate transforma în momentul tău de răsfăț
#3 raportul calitate-preț » tarifele pornesc de la 20 lei pentru aranjat și 45 lei pentru tuns
#4 procedura cu prosop cald pentru bărbierit » singurul loc din Cluj unde se practică
#5 decorul elegant și plăcut

Ce spun clienții?

„Calitate, profesionalism și eleganță! Rezultate excelente! ” – Sabin Ilieș

„Detaliile fac diferența, pe departe cel mai bun din oraș.” – Flaviu Bogdan

„ Profesionalismul este cuvântul perfect care descrie experiența pe care o regăsesc negreșit la acest barber shop. ” – Răzvan Todea

„Foarte mulțumită! Băiețelul meu a stat foarte cuminte, plus că tunsoarea a ieșit perfect! ” – Aurora Aura 

„Atmosfera super, servicii de nota 10. Elegantă, profesionalism și promptitudine.” – Horatiu Pop

Barber shop Cluj

Barber shop Cluj

Dacă te gândești să îți acorzi câteva momente de răsfăț, încearcă Veri Barbieri. Recomandăm cu drag!