Noile colecții de toamnă: BAG EXPO și EXPOMINERALIA, Iulius Mall Cluj

de | | 2 Minute

Noile colecții de toamnă: BAG EXPO și EXPOMINERALIA, Iulius Mall Cluj

Pasionați de accesorii? Clujenii sunt întâmpinați la Iulius Mall cu noi ediții ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia, care aduc în prim plan articolele must-have ale sezonului de toamnă.

Doamnele și domnișoarele vor avea nenumărate motive de shopping, pentru că la Iulius Mall se desfășoară, de marți până duminică, 27 septembrie – 2 octombrie 2016, noi ediții ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia. La parterul Atriumului, se reinstalează universul accesoriilor, de unde clientele își pot alege cât de multe genți își doresc, pentru că le sunt prezentate nenumărate modele. Această ediție prezintă colecția de toamnă, astfel încât pot opta pentru modele care să dea personalitate garderobei lor în noul sezon. Vedete vor fi gențile din catifea și cele în tonuri de grena și bleumarin, care se află în trendurile actuale. O secțiune specială a târgului va fi dedicată studenților, care vor găsi la Bag Expo rucsacuri, genți și mape pentru toate preferințele, încăpătoare, comode și în culori vesele. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele și multe altele.

În paralel, cei pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, vor descoperi exponate aparte la Expomineralia. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate, iar doritorii își pot crea propriile accesorii, în sectorul de workshop.